Dagens fråga!

Gör ni något speciellt med era hästar på nyår? Själv ska jag inte göra något speciellt med Bull. Men brukar ni göra något? :)

// Millaaaa! :)

Haha , förlåt om jag tar upp det i bloggen ;)

Isabel Håkansson om Förlåt..:
Gullig bild! Hänkar du med till stallet på tisdag? ;)

Taack :) Kan jag väll! :) hihihi :)

// Millaaa! :)

Hiss & Diss!



Dissar demhär! Tycker att dom är sjukt fula. Alltså , inte dom fulaste jag sett men jag tycker att dom är verkligen jätte fula! Men när jag köper saker tänker jag först på hur dem känns , om hästen skulle tycka det var skönt att ha på sig dom och så. Sen börjar jag tänka på hur dom ser ut! :)



Hissar dom här! Tycker att dom är jätte gulliga! Skulle vara sjukt sött om en skimmel hade på sig dem här. Men kommihåg , min åsikt! :) Kommentera vad ni tycker! :)

// Millich! :)


Vad ponyytjejerna brukar göra i stallet!

Vi mockar alltid så hästarna inte får stå i sitt eget bajs.
Vi ryktar dem om det är ett tag kvar tills dem andra kommer.
Vi brukar sitta en lång stund inne i deras spiltor och bara mysa med dem , det är så vi kommer närmare dem .
Vi går aldrig därifrån utan att säga hejdå!♥

// Ponyytjejerna! :)

Förlåt..

För att dethär blir mitt första inlägg den här dagen! Jag lovade er att blogga mycket men jag vaknade nyss , haha! Halv fyra , känns inte så jättebra! Men idag skulle jag ju inte till stallet , ska iallafall snart ut och springa. Kanske ska sova över med några på fredag så det blir kul. Och då är Sandra med så då blir inte uppdateringen den bästa , men statistiken är iallafall bra , men nu ska jag ut och springa , vi hörs sen bästa läsare! ♥



Jag och Bull önskar er ett Gott nytt År! :)

// Millaa! :)

Inge stall idag!

Hejhej , idag blir det inge stall för mig har redan varit där så mycket så nu får jag vilodag. Men jag kommer nog vara där på tisdag eller måndag eftersom det är lov. Men vi kommer blogga om Hiss & Diss och lite åsiktsinlägg osv. Men jag och Spot önskar er ett gott nytt år! Och vårat mål är att försöka få honomså jag kan rida honom men kan nog inte de men vi får hoppas . Och isånt fall så ska jag försöka hoppa 40cm med honom så småning om. Men det var allt för idag ! Och det blir ingen bild för jag sitter vid en annan data nu och alla bilder finns inte där.







Hejdå!


// Sara B ♥

Blir inget stall imorgon!

Hejhej! Imorgon blir det inget stall. Har varit där hela veckan så nu får det bli en vilodag för mig. Tycker förstås att det är super roligt där men jag orkar inte vara där exakt varge dag i veckan. Måste vila lite , så det blir en vilodag för mig. Det blir inget stall på hela veckan så jag får underhålla er med hiss & diss , åsiktsinlägg och sånt där. Kommer att lägga ut bilder i varge inlägg , hihi men nu bloggar jag inte på datan där alla bilderna ligger så nu får ni ingen bild. Men imorgon får ni en massa! Det kan jag lova! Och Bull och jag önskar er alla ett Gott nytt år! Målen för mig och Bull är att hoppa en clear round på 80 cm. Komma närmare varandra och rida super mycket , även vara med på en till dressyr tävling och komma placerad. Jag har ganska höga mål men jag har Bull så jag tror jag klarar det , vi klarar allt tillsammans.. <3

// Millaaa! :)

Blir så himmla glad när..

Jag går in på bloggen och kollar på statistiken nu! Den har gått upp hur bra so helst nu , och vi är jätte tacksama! :) Så jag vill tacka alla som följer och speciellt kommenterar våran blogg , för ni är guldvärlda! Ni som har komenterat och kommer komentera kanske får en länkning! :) Vill bara tacka er , tack så hemskt mycket! ♥

// Millaaa! :)

Schabrak som jag bara ÄLSKAR!

// Sara

Om vi får..

12 kommentarer på det här inlägget så får ni den bästa uppdateringen som finns! En massa bilder , videos , hiss & Diss , åsiktsinlägg m.m m.m! :D

// Millaaa! :)


Hästar som jag har ridit runt åren på Sorf.

Rubikon 1 gng , Istra (2 gnr) , Millie ( 10 gng) Bella 1 , Ayla 1 , Isabella en gammal häst som har funnits :(
Sen har jag ridit en häst på bångbo och den hette Enso .
Det var alla hästar som jag har ridit
Hejdå!
// Sara B ♥

Schabrak Vs Vojlock




// Millaaa! :)
Jag väljer schabrak utan att tänka på saken , men vad tycker ni? :)

Svar på kommentar!

Lena om Hejsan!:
rider alla ni 3?

Hej! Nej , Sandra rider inte på Sorf men hon red förut hemma hos sin kompis. Och nu var hon med på ridlägret som gick den här veckan men hon rider inte , inte på ridskola och kanske bara hemma hos kompisar någon gång. Jag och Sara rider. Jag rider på Onsdagar och Sara på Söndagar! Tack för din kommentar!

// Millaaa! :)

Phuuu..

Idag var det sista dagen på ridlägret )':. Kommer kännas jätte tråkigt imorgon när jag kommer vakna typ ganska sent och att det inte blir något stall eller ridning. Hoppas iallafall på att på träffa några kompisar imorn. Men idag var det skönhetstävling och poängbana. På poängbanan så fanns det tre hinder , bommar , slalom osv. Det högsta hindret låg på 70cm. Och det hoppade jag två gånger. Bull var jätte duktig och såklart så fick han en massa beröm!

Men när det var avslutning , eller 10 minuter innan vi skulle sluta så fick vi veta dem tre som fick mest poäng. Jag kom tvåa och jag är jätte stolt över Bull , den ponnyn gör aldrig så att man går utan rosett , eftersom att han är bäst..♥ Ha det bra! :)



// Millaa! :)

Hejsan!

Hejsan jag kollade igenom lite orlika minnes kort jag har och hittade lite bilder sedan stallet förrut!
Så här kommer dom! Messt på mig och lillen!
Det var några men bye bye !!!!
// Sandra<3<3<3<3<3

statistik!

statistiken gick upp bra'!!!!
// Ponyytjejerna

Dagen i stallet i bångbo.

Här är bilderna på när jag var i stallet med love i bångbo.



 Fölis , som love red på.

 Enso <3♥ han red jag på

 Stallet.


 Taggen , Ida's egen häst.






Och nej dom har inte bara 3 hästar . Dom har 13 st hann inte tag kort på hästarna i hagen.


// Sara B ♥

Ridpasset!

Hej hop.
I dag gick ridpasset ganska bra men jag rammlade av.
Alltså på första passet.
Vi började med att värma upp i kanke 5-1 minuter.
Sedan tog vi tyglarna och kom fram i trav i vänster varv.
Sedan galopperade vi litegranna då tog Zello en tidig sväng när jag hade tappat en stigbygel så jag flög av.
Men det gick bra.
Då fick jag skritta lite i mitten.
Men sedan hoppade jag någon gång och så trava jag på fyrkanten.
Men efter det nästa pass så skulle vi rida barbacka men det var så att det var några som ville hoppa hökt.
Dom ville ha sadel och jag ville inte rida barbacka så jag red med sadel.
För jag hade ont fortfarande så det hade varigt jobbigt att stuttsa runt på han.
Men detta inlägg blir kort för nu ska jag nogvila min svanskota.
Så Bye bye // Sandra<3<3<3<3<3<3

Sista dagen..

på rdlägret imorgon! )': Vi ska bara rida en gång , eller först är det skönhetstävling och så ska vi rykta dem noga + smörja sadel och träns. Då ska vi ta loss alla delar osv.. Jag ska börja med de och sen rykta noooga! ;)
Men sen ska vi hoppa , hoppa bana tror jag så det blir en liten tävling , eller det hoppas jag iallafall! :) Jag ska ha Bull så jag är inte så nervös som jag brukar vara som när jag t.ex skulle hoppa med Dante. Det är bara Bull jag kan hoppa normalt med , han är bäst! Men sen kör ridskolan igång och alla ridlektioner , clearrounder och sånt igång igen! Men nu vet ni vad som händer imorgon! Hejdå! :) ♥



// Millaaa! (;

Ska uppdatera mycket idag..

Eftersom att Sara och Sandra inte bloggar idag , tror inte att dem har någon andledning till det heller , men jag gör allt för er läsares skull , ni är bästbästbäst <3



Här får ni en bild på en super söt&snäll ponny som heter Dante om ni inte viste de! :)

/ Millaaa! :)

Dagens fråga!

Går ni på ridskola eller har ni egen häst? Eller ni kanske inte rider alls , bara är i stallet och pyslar med era favorit ponnysar. Själv rider jag på Salaortensryttarförenings ridskola , SORF! Där sköter jag min ponny som heter Bull! :)

// Millaa! :)


Vad tycker ni om dom här?



Jag tycker att dem här var sjukt fula! Tycker att det är jätte fint med mönster på schabrak men inte såhär! Tycker att det är överdrivet. Men dem ser ändå så ganska sköna ut för hästen. Alltså att dom ser mjuka och bekväma ut. Men det vet man inte innan man köpt dom. Så domhär schabraken får både en hiss & diss från mig! För hästen ska känna att det är ett bra schabrak att på på sig , det är inte utsidan som räknas men det skulle ändåså vara lite finare med lite mindre fönster! ;)
Vad tycker ni? :)
// Millaaa!


Hemma från stallet!

Hejhej! Idag åkte jag till stallet med Isabel och gick på ridlägret. Imorgon är det sista dagen )': Men det har varit jätte roligt! Men idag första lektionen så red vi men sadel och hoppade. Andra lektionen red dem som ville barbacka och dem andra med sadel. Då hoppade vi också. Jag red barbacka och det gick jätte bra! Han galopperade jätte fint och jag är super nöjd med ridpassen idag. Mest med de andra ridpasset. Men jag ska föra över bilderna ikväll så det kommer då , jag lovar om datan inte cpar. Men vi hörs, nu får ni en gammal bild , inte den gamlaste , för typ en eller två månader sen! :)


Minnen med Bull är dem bästa..♥

// Millaa! :)

Tidsinställt!

Hejsan svejsan nu sitter jag antingen på häst ryggen eller i caféterian på sorf. Detta kanske kommer låta lite konstigt men men jag har faktist inte lust att blogga nu. För det är en sak som händer nu. Och pallar inte blogga i dag mer eller i morgon!
// Sandra<3<3<3<3

Är i stallet nu!

Är på ridlägret nu och ska snart rida Bullis barbacka! :) Jag hoppas att vi ska hoppa barbacka , tycker att det så så himla kul! Skulle lätt kunna rida ett helt ridläger barbacka. Ska rida två timmar barbacka imorgon. Alltså det är två olika ridlektioner. Så han får vila ordentligt. Men efter vi har ätit så kommer vi att rida barbacka igen. Men då vet jag faktist inte vad vi ska göra?! Men vi hörs senare , tidsinställt inlägg , hejdå! :) ♥

// Millich! :) ♥

Vilket skulle ni valt?



Till Bull skulle jag valt den blåa. Men till Rubikon vet jag faktist inte. Kanske den mörkbruna. Tycker att den var jätte fin men jag tycker själv inte att Bull passar i brunt. Men Rubikon vet jag faktist inte.. Men vilken skulle ni valt utav dem här? :)

// Millaaa! :)

Kommer förbättra mig nu!

Nu funkar våran data igen så nu kommer det bli hur mycket uppdatering från min sida! Inte ett inlägg utan bild kommer det bli från mig! :) Hah , kanske något om jag absolut inte har någon bild men aja , ni fattar ;)
Men idag var det iallafall dressyrtävling! :) Jag hade Bull och det gick inte bra. Han sprang ut från banan två gånger och jag red fel några gånger men jag blev iallafall inte utesluten! :) Men aja , här får ni bilder sen idag. Satte också på mitt schabrak som jag fick i julklapp! :)





Min tävlingsoutfitt! :)

OBSOBSOBS: Bilderna är fotsde utav nathalie http://superponyriders.blogg.se/

// Millaa! :)


:)

:)


tidsinställt

Hejsan svejsan. Nu sitter jag antagligen på zellos rygg eller i caféterian. Ja jag fick zello. Men ja vi ska ha dressyr och markarbete. Det ska bli kul. I igår började vi med en övning som vi ska fortsätta med i dag. Det är volt och  fyrkant. Det är ganska kul men i går så galopperade jag på zello men jag gjorde illa foten. Så vart bara ett varv. Det var allt // Sandra<3

AA! SÅÅ GLAAD :d

Hejhej ! Nu är det planerat att Jag och Love ska till Jenny och rida imorgon och det kommer bli massor med bilder. Så det kommer bli jäätte kul ! Men jag hoppas iaf alla som kommer vara med på dressyr tävlingen imorgon och dom som jag vet är med är Isabel och Milla så dom ger jag ett STOORT Lycka till !







Hejdå!



// Sara B ♥




Taggar inför dressyr imorgon!

Imorgon är det dressyr tävling på Bullis , Wohoo! Kommer tävla klockan tio över fyra och jag är andra start. Kommer öva innan på ridlägret. Sen ska jag och Anna fixa han tillsammans , borsta , knoppa och göra honom super fin! Kommer inte några bilder tror jag , kanske. Men mycket mer kommer utav det imorgon , ska öva programet nu så jag kan det i huvudet , hah det kan jag redan men vi höres , min grej att skriva efter alla inlägg ;) Aja ,  hejdå! :)

// Millaa! :)

Ska få medryttarhäst..

Troligen. Har pratat med mamma en hel del innan så jag tror att jag ska ha det om det inte blir andra planer. Hoppas verkligen på det eftersom att jag vill känna mig tryggare med hästar och börja tävla och rida bättre. Tycker verkligen att jag rider uselt. Men det är något man kan öva sig bra till. Men då kommer ni få en hur bra uppdate ifrån min sida. Massa bilder , videos och en massa annat såklart. Kommer fortsätta som hel på Bull såklart! Skulle aldrig sluta på han. Men vi hörs , hejdå! :)

// Milliiich! :)

Glömmer aldrig bort dig..



Vad som en händer så kommer jag alltid att älska dig , varge sekund , timme , minut och dag. Glöm inte att våra minen tilsammans är oslagbara! ♥

// Millaa! :)

Var ridläger idag!

Hejhej! Idag har det varit en super rolig dag för mig iallafall! Det var första dagen på ridlägret och jag fick Bullis som planerat. Vi hade dressyr idag. Första ridpasset blev bara skritt och trav för hästarna var hur pigga som helst. Blev bockningar , dem stack iväg . stegra osv osv. Men andra ridpasset var vi mycket på volterna och jobbade på att sitta ned osv.. Då fick vi galoppera. Och imorgon ska vi ha ett ridpass dressyr och det andra markarbete. Blir väl något ¨litet hinder att hoppa över. Men vi hörs och syns , kanske senare ikväll. Hejjs!♥



Ridpass!

Hejsan.
Detta inlägg är tidsinstält och jag är nu på vårat ridläger.
Det är på sorf och jag hoppas på att jag ska ha Zello.
Men om inte så blir jag ledsen.
Vi ska ju ha as kul.
Först ska vi ta in sedan rykta, sadla rykta av dem.
Äta lunch sedan ska vi rida igen.
Ja detta är ju tidsinstält.
Så detta blir ganska kul.
Madde skulle komma och fota och i morgon.
Det blir ju kul.
Hoppas att hon tycker att jag kan rida.
Detta blir as kul jag tror att jag kommer kunna allting.
'Haha sugit självförtroende.
Men jag kommer inte att ramla av.
// Sandra<3<3<3<3<3<3<3

Tidsinställt!

Hejhej! Just nu är jag på ridlägeret som planerat. Har förhoppningsvis fått Bull och vi ska snart rida. Hoppas på att dte blir barbacka , älskar att rida barbacka på Bullis , han har så sköna gångarter! Hah , inte så jätte många som tycker det men han har världens skönaste. Men klockan 12 eller 1 så ska vi rida igen. Hoppas på att det blir hoppning då. Vill inte hoppa bana första dagen , bara några enkelhinder men vi får se hur det blir. Kommer en massa bilder osv när jag kommer hem! Vi hörs , Hejdåis!♥ // Millich!



Hiss & Diss!

Hissar dem här! Tycker att dom är sjukt snygga och bra så det är ett + i kanten. Skulle lätt kunna köpa dem här!
Dissar dem här! Tycker att man ska ha säkerhetsstigbyglar + att dom är sjukt fula! Så det får bli en diss ifrån min sida. Men vad tycker ni? :)
// Millaaa! :)

Stallet imorgon! :)

Hejhej alla fina läsare! Imorgon så ska jag och Isabel åka till stallet och gå på ridläger. Ska bli super roligt. Första dagen blir det dressyr och markarbete tror jag så det blir kul! Längtar tills onsdag för då är det dressyr tävlingen så då hinner jag öva lite innan. Men lägret är i fyra dagar. Man rider två gånger per dag alltså två timmar per dag. Och jag älskar dressyr också , även om jag gillar att hoppa mer. Men vi hörs imorgon! Hejdå! :)



Bästa killen!

// Millaa!!

OBS! Fotad utav Märtiiis! :) 


Taggar taggar taggar!

Hej hop alla sötisar som läser.
Nu sitter jag hemma hos isabel och vintaggar inför ridlägret i morgon.
Vi ska ha två ridpass ta in och ha dressyr.
Alltså det ska vi ha i fyra dagar.
Hoppas på att jag ska få Zello för då blir han som min i dom fyra dagarna.
Bara jag som tar hand om han bara jag som rider han.
Allting sådant.
Så jävla kul!
Men vi taggar som fan nu sitter vi, jag har flätat hår.
Jag sitter och taggar.
Men i morgon ska jag ha flätor islands skor grå ridtröja V-ringad Gråa ridbyxor svart jacka.
Ja det var i stortsätt allt vi ska gör i mrogon.
Vi ska hålla på att tagga som fan i dag vi ska sova med flätor vi ska ha skit kul.
Men nu är dom ute och leker häst alltså issa rider på millas rygg och jag sitter inne själv.
Det är inte lika kul.
Men men det får gå bra ändå.
Jag vill ju  vara med dom men det är inge kul för dom rider på varandera och då ska jag vara ridlärare och då ska jag tydligen stå och säga vad dom ska göra .
Inge kul alls.
Men men nu ska jag sluta Bye bye // Sandra<3<3<3

Vad har hänt?!

Vad har hänt med statistiken?!





Kom igen nu underbara läsare!







// Sara B ♥

Dagen i stallet med Love.

Hejhej! Idag var jag i stallet med Love i hennes stall och städade . Det började med att gå in i stallet och mocka lite granna sedan städa , Sen så gav vi hästarna hö fast dom stod i hagen så vi gav hö i deras boxar.
Sen så gick vi in sen ut igen till stallet och tog in dom för vi skulle borsta dom lite granna sen så tog vi ut dom igen. Sen gick vi och fixade stacketet för det var nedföllt eller vad man säger. Men ni kommer få se massor med bilder på hennes hästar , Den bruna ( Jim) Den vita ( Rocky)




 Love ♥







 Love mockar .

 Stallet .

 Boxarna







Det var allt!



Hejdå!

// Sara B ♥

Jag fattar inte..

Att du har stått ut med mig i alla dessa år , du ska veta att jag är taksam för att jag har kvar dig som vän , du är så sjukt snäll , vi börjar om från början , då blir det bäst , älskar dig! ♥

 Mobilbiild!

/ Millich! :)

Ändrade planer.

Japp det blev såhär att jag o milla åker inte och rider idag. Eftersom det har blåsigt fruktansvärt i natt så det ligger träd överallt så vi åker imorgon så får vi se vad som kommer att hända. Men då följer samt inte Milla med :( för då ska hon på ridläger så det gick ju inte men det kommer bli massa bilder och en liten film när vi rider och så. Vi kommer nog rida ut eftersom stormen kan ha lugnat ner sig men jag vet inte iaf träden ligger kvar direkt. Men vi får se








Hejdå!


// Sara B

ridläger

Hej hopp nu har jag anmält mig till ridlägret. Jag ska nog vara med om jag får då. Anmälde mig igår. Så himla taggad. Ska försöka att få zello och då blir han som min i fyra dagar. Det är.skritt trav och galopp. Dressyr och hoppning . Det är vad jag har fått reda på hittills. Men i morgon börjar det. Tagga tagga tagga!!! Jag har bestämt att jag sia ha mina ridbyxor i färgen grå tror jag. Sedan kanske jag skulle låna väst & hjälm av issa. Kanske ridtröja med vet ej eller kommer.inte ihåg. Jag ska ha mina islandskor och mina ridhanskar kan jag tyvär inte ha dom är hemma hos en kompis som jag red hop när jag slutade på sorf. Men jag ska ha min hjälm inte issas. Men.vi ska tagga som.fan i kväll. Då ska vi sova Milla issa och jag och snacks om ridlägret. Det ska bli så jäkla gött. Men vi höres under dagen. Då kommer ridautfiten upp och jag bloggar lite mera. Kanske hiss och diss eller.åsiktsinlägg. Puss puss // Sandra<3<3<3

Svar på kommentar!

Issa om Nu är det bestämt.:
Sv. Skit i att kommentera ifall du tycker det är tråkigt? Det är tråkigt att du jämt lägger ut samma bilder? :o



Svar : Att jag lägger ut samma bilder hela tiden är inte ditt problem. Och varför jag lägger ut samma bilder har inte med dig o göra . Min kamera är cpstörd men som tur är att jagg har fått en ny kamera och jag har inte varit i stallet det kanske är darför att jag lägger ut samma bilder hela tiden.



// Sara B

Svar på..? :o

Issa om Nu är det bestämt.:
Sv. Skit i att kommentera ifall du tycker det är tråkigt? Det är tråkigt att du jämt lägger ut samma bilder? :o

Inte för att jag vill lägga mig i men det är ju bara hennes åsikt , bara vad hon tycker , man måste få ge åsikter , alla har ju olika. Och om du tycker att hon lägger ut samma bilder så får du tycka det , men det gör hon inte , kanske bara är du som tycker de <:

Aja , hoppas du inte blir arg på mig eller nåt , ha det bra! :)

// Millaaa! :)

Nu är det bestämt.

Hejhej! Nu är det bestämt att jag och Milla ska åka imorgon och rida hos min kusin. Så vi kommer inte kunna blogga på dagenn utan på kvällen så kommer ni få den bästa update och en massa bilder på
oss när vi rider. Vi kanske ska hoppa lite granna också så det kanske blir en filmsnutt så då får milla fixa det med filmen :).    Men det var väl de jag skulle säga.





Hejdå!



// Sara B ♥



 hihihi

Svar på kommentar!

Alexandra:) om Dressyr tävlingen..!:
Dressyr km på sorf eller??:) iaf, hoppas de gick bra;)<3


Svar: Det har inte varit än , det är snart , kommer inte riktigt ihåg vilken dag men det är första start klockan 4a på Sorf! :) Kom gärna och kolla! :)

// Millaaa! :)

Saker som jag ska ha till Spootiis :)



 Med ett vitt nosludd.                          Och en tårta såklart :) Fast ingen marsipan tårta hah ....





// Sara B ♥

Planering v . 51

Det kommer nog bli såhär att på måndag så kommer inte jag vara istallet men då kommer jag rida hos min kusin och då följer kameran med så ni kan få se hur hennes stall är. Och sen hela den veckan kommer jag nog vara istallet så det kommer bli massor med "nya" bilder heh och bra update.




Men jag önskar alla underbara läsare en riktig God Jul!





God jul!


// Sara B ♥

GOD JUL!

God jul önskar alla ifrån ponyytjejerna + Bull , Spot och Zello! Vi kommer ha det jätte bra och det hoppas vi att ni också får! Men ha det bra,  Och komihåg att det inte blir någon uppdatering. Kanske nu på morgonen något inlägg men vi hörs !♥





GOD JUL!♥

// Ponyytjejerna!


Planering..

Vara med på dressyr tävlingen med Bullis !:)
Gå på ridläger med Bullis såklart och hoppa bana på 70 cm !:)
Komma mycket närmare honom och lära känna honom ännu bättre.
Vara i stallet så mycket jag kan. Nästan varge dag!
Vill vara där eftersom att Bull är den ända ponnyn jag litar på. Jag menar jag är ju skötare på Rubikon och.. vill helst inte berätta för alla bloggläsare , berättar bara för dem jag litar på. Har inte berättat det här för någon och då menar jag att jag inte berättat för någon , kommer somsagt bara berätta för dem jag litar på! Ha det bäst alla fina bloggläsare! ♥

// Millaaa! :)


Så fin så det finns inte..♥

Svar på Kommentar? ;)

Isabel.H om Jag har hittat på julklappar åt Bullis!:
Jag tycker varken grön eller lila, Pisse har ju grön och Dante lila. Men om du skulle köpa ludd så kan du ju köpa en nylon grimma? Ha det bra, kramis / din bästaa <3

Tycker inte att han skulle passa super bra i demdär grimmorna. Så du kanske har rätt? ;) Men då blir det nog någon annan grimma eller nylongrimma! Tack för tipseet! :) Ha det bra Issaa! :) <3

// Millaaa! :)

Hiss & Diss!


Hissar den här! Älskar färgen , ser bekvämt ut så jag skulle lätt kunna köpa dethär!

 Älskar denhär! Sjukt snygg , önskar mig en också!

 EN STOR DISS UTAV MIG! Hatar rolkur! Hemskt!

  Det här blir en hiss och diss. Inget speciellt men skulle kunna köpa! :)

vad tycker ni? :) Kommentera!
// Millaaaa! :)

Åsiktisinlägg - ridskolor!

Tycker att hästarna går alldeles för mycket lektioner , iallafall på Sorf. Jag tycker att dem ska gå två lektioner? Och då menar jag först kanske en på morgonen och sen en lite senare. Och om inte så tycker jag att dem ska ha mer vilodagar. Kanske 3? Dom är ju ridskolehästar. Går 4 till 5 timmar om dagen. Och de dem får tillbaks är en vilodag. Ibland blir det ingen vilodag för dem eftersom att deras vilodag är lördagar och det är ofta clear rounder då. Men jag tycker inte om ridskolor jätte mycket men dels så tycker jag att det är jätte många som är jätte trevliga och snälla mot hästarna. Tycker bara att det ärskötarna som ska få rykta så att dem inte vänder dem påengång efter man vänt tillbaks. Tycker att dom ska få lite lugn och ro oftare , min åsikt , vad tycker ni? :)// Millaa! ;D

Jag har hittat på julklappar åt Bullis!

Som han kommer få när ridskolan startar. Han kommer ju förstås få massa med godis! Han kommer få en ny grimma. Jag vet att jag köpte en nydligen men han ska få en till s´å om andra är lerig finns det ju ett andra alternativ! Och så kommer han att få ett shabrak och nosludd. Jag vet inte om han kommer få mer saker men ni får iallafall veta de när jag bestämmt mig. Vi hörs , hejdåå!

 Hade tänkt mig en sånhär grimma fast i grön eller lila? Vilken skulle han passa bäst i? :)

/// Millaaa! :)

Dressyr tävlingen..!

Jag är andra start , efter Isabel och vi ska sova dagen innan hemma hos mig! Ska bli kul. Vi ska planera en massa , och nu är min outfitt helt klar. Eller det är några få små saker som fattas men snart är den klar. Var i västerås idag. Passade på att gå in på hööks medans mamma var inne på en afär bredvid. Jag köpte bruna ridstrumpor , vita dressyr ridhanskar och ett krämvitt schbrak som jag ska andvända på Bull när dressyr tävlingen börjaaar! Längtar såå mycket , hoppas verkligen att det kommer gå bra! Har ju världes bästa ponny så det går nog super bra! :) Hörs senare kanske , Hejdååis! ♥


Ungifär såhär ser det ut. Kan ta kort efter julafton så får ni se hur det ser ut exakt! :)// Millaa! :


Förlåt att ni får samma bild hela tiden.

Ja förlåt att ni får samma bild hela tide men det är såhär , Min kamera är lite cpstörd just nu den vill inte fungera
även med nya batteri så det är darför ni får samma bilder i mina inlägg hela tiden.
Men jag ska försöka hitta nya bilder så fort sommöjligt. 








Hejdå!


// Sara B ♥

Vad ger ni era ponnysar?

Vad ger ni era ponnysar som i julklappspresent?

Jag har tänkt att ge Spot typ nån häst-tårta med havre , Äpplen morötter och glasyr .

Sen kommer han få en bamse puss och kram! Vad ska ni ge era ponnysar?

Jag är väldigt nyfiken !

Hejdå!


// Sara B ♥



Vad gulligt!

Heh märkte nu att Gwen står i en box för hon smet hela tiden. Vad gulligt! Men man undrar var zello står iaf han står där Bobby stod eller där Gwen stod ? Ja men någonstans står han väl. Ja men förlåt att det är dålig update av mig men jag har varit upptagen av alla julklappar och sådant.  Men somsagt så kommer inte jag vara i stallet varken imorgon eller på söndag. Men kanske på måndag jag vet inte riktigt. Men vi får se helt enkelt men ni kommer få se bilder av Gwen när hon står i Boxen. Jag har därav tagit dom bilderna av Nathalie Andersson.















Hejdå!


// Sara B ♥


Hejsan!

Hejsan.
Jag känner att jag behöver fråga er en sak.
Det är det att vad ska jag ge Zello i julklapp?.
Det är ganska svårt jag tänkte en ny grimma eller kanske ett pannband.
Eller ett chabrak.
Kanske godis men ni får skriva i en kommentar så svarar Jag i ett inlägg vad jag kommer köpa.
//Sandra<3:D

Fakta om Zello!

Har inte varigt i stallet så det blir en fakta text om Zello.
Rovalts Zello är hans fullstänidiga namn. Han är född 1998 alltså så kommer han att fylla 12 år snart tretton. Han är kön valack. Han är B-ponny och slutmätt 123cm.  Rasen är gottlandsruss. Han kom till stallet i april. Han är färgen brun och har svart man.
Zello är en riktigt go ponny när man  håller på med han men även om man ska rida. Men blir han uttråkad så kan han bli busig och kasta av folk. Som min kompis isabel har han kastat av flera gånger. Men han är ju värdens goaste. Han kan tjuvbitas i bland men det gör inte ont. Han sparkas inte och han tränger inte in folk. Zello tävlar ju i hoppning så han gillar nog hoppning.  Ja man kan ju säga att det inte bara är jag som gillar Zello på sorf. Blandannat Madicken och sara i min klass gillar han men inte den som är med i bloggen. Det här var bara lite fakta om Zello kanske skriver mer en annan gång // Sandra <3:D




Ska inte till stallet imorgon

Ska inte till stallet imorgon eftersom att det är dagen innan jul. Kommer inte bli ett super långt inlägg eftersom att jag bloggar ifrån mobilen. Är på väg hem från Västerås men jag bloggar super mycket när jag kommer hem , hörs alla fina ! / milllaa :)

Hiss och diss!

Jag vet ej om jag gillar dessa lindor.
Det är kanska fina men jag vet ej om dom är bra.
Men jag tror inte att dom passar på alla hästar.
Vissa hästar kanske det passar på men jag tycker iallafall inte om dom
Så det blir en diss för mig.
Men det är min åsikt så nu får ni säga erna.
// Sandra!'¨

Inge stall idag eller igår!

Japp det blir inge stall idag eftersom jag är upptagen hela dagarna. Måste åka och handla julklappar och familjen och sådär. Men jag kommer nog dit någon gång iaf så inte jag bara dissar Spotiis :)
Känns som jag gör det eftersom jag har inte varit där sen i söndags men då ryktade inte jag honom :((

Men det var väl de jag skulle säga!

Hejdå! / Sara B ♥









Hejdå!


// Sara B ♥


 Kommer sakna dig bobban !♥













Kommer aldrig att glömma dig!

Du tog ett kliv rakt in i mitt hjärta. Och du kommer aldrig ut där ifrån. Min favorit ponny , den som betyt mest för mig ska bort , bort från mitt liv.. Kommer aldrig att glömma våra minnen tilsammans , dem är oslagbara. Att man kan älska någo så mycket är sjukt.. Första dagen du kom glömmer jag aldrig. Du kom och du kollade på mig medans dem gick in i spiltan med dig. Jag gick in på engång och klappade dig. Det var så det kom som en blixt. Det kom så snabbt. Jag visste att du skulle bli en utav dem jag älskade mest , en utav dem jag kunde lita på mest.. Jag har alltid litat på dig , du har aldrig gjort mig illa. Du har aldrig gjort något dumt.. Jag glömmer dig aldrig för du är bäst.. Du var som min , min egna häst.. Jag hade verkligen starka känslor för dig , det kommer jag alltid att ha. Idag var det sista gången jag satt uppepå din rygg , sista gången jag såg dig och sista gången jag ryktade dig.. jag glömmer aldrig idag , för några timmar sedan jag satt uppepå din rygg , jag var lycklig.. jag red barbacka.. När vi stälde upp hoppade alla av.. jag satte kvar och kramade om dig , sen blev jag ledsen.. Där inne för jag av tårar.. Jagtror jag aldrig varit så ledsen förut. Jag grät , jag gråter fortfarande inombords , det kommer jag alltid göra eftersom att jag inte kan gå till stallet lycklig i hela kroppen , för jag vet att du inte är där. Det är svårt att skriva om dig eftersom att jag blir så ledsen. Jag kan inte tänka att du är borta.. Du har nyckeln till mitt hjärta , du har nyckeln till hela mig. Jag är inte mig själv utan dig.. Jag kommer alltid att tänka på dig , inte en sekund utan dig.. Jag kommer drömma att det var du och jag. Vakna och veta att det inte är på riktigt. Det är hemskt.. Jag önskar att jag kunde köpa dig , att jag hade dig , att du var min , bara min.. Men du trivdes inte , så det blev det bästa för dig , jag hoppas att du får det bäst för det förtjänar du , du förtjänar det bästa , lilla lilla Bobby , imorgon är du inte där , vet inte om jag pallar åka till stallet eftersom att en del av mitt liv är borta.. Jag glömmer dig aldrig och jag saknar dig sjukt mycket , jag älskar dig min lilla Bobby , ha det bäst..♥



älskar dig , nu och föralltid...♥


Söker på att det blir stall i morgon

Hejsan svejsan vill bara på peka att jag är säker på att jag ska åka till stallet i morgon.
För nu kan ja knappt leva utan min lilla gulliga ponny. Han värmer upp min dag och ger mig liv när jag är ledsen.
Han finns alltid där för mig och en gång när jag kom i stallgången så ropade jag lite tyst på Zello och han gnägga.
Han är världens sötaste ponny! Love you forever Zello!
// Sandra! ♥

:O

Vad har hänt med våran statistik , herregud! :O ?

Stallet idag.

Hejhej idag blir det stallet jag tar med mig kameran iaf den funkar. Jag tar med mig datan eftersom jag ska vara där länge så det kanske blir lite fotton på mina kompisar och lite så .
Men det var de jag tänkte säga






Hejdå !:)




// Sara B ♥




Kanske stallet i morgon.

Hejsan svejsan.
Jag rubriken kan ju tala ganska mycket för sig själv.
Men om jag hittar någon att gå med kommer jag att åka till stallet i morgon.
Men annars blir det säkert några åsiktsinlägg och hiss & Diss m.m Lovar att bli bättre på att uppdatera. Har varit dålig på det nu ett tag. Detta blir ett kort inlägg , kan inte skriva så mycket mer. Bloggar en massa imorgon!
Hejdå! :)

/ Sandra!

Du är falsk..



Du vet vem du är!
// Milla!


Stallet imorgon!

Hejhej imorgon blir det då stallet och ska vara med i någon tävling. Som är för vuxna och ungdomar klockan 19:00 vet inte iaf man får rida sen men vi får väl se . Det blir iaf massor med bilder hoppas jag och bilder på vad vi gör och lite sådant . Men jag tror att jag hinner se Isabel rida lite granna iaf men jag ska bara säga att (BIS) brudarnaistallet söker en till bloggare eftersom en har slutat så dom söker en tjej som rider eller har en häst och som kan blogga osv. Så sök gärna dit iaf ni har vad som krävs :) Ni kan söka på den HÄR!






Hejdå!



// Sara B ♥





Åsiktsinlägg - Pälsglans!

Pälsglan är ju rätt fint att ha på hästen när man ska rida men det är inte särskilt bra när man sprutar mycket där sadeln ska ligga. Det kan klia och skava så dom får skavsår. Men även så kan ju pälsen bli stel när man använder för mycket. Men jag brukar själv bara ha det i manen men kanske lite på kroppen på hästen men jag har inte där sadeln ska sitta . Har även i svansen för att det glänser fin och det blir lättare att borsta ut den då.  Men om man sk aköpa pälszglans ska man inte köpa billiga saker om man vill ha ressultat. Jag själv köper alltid märkes saker.
Det är våran åsikt och nu vill vi höra eran.
// Sandra & Milla.

Stallkompisarna

Denna blogg handlar om 2 tjejer som har egna hästar , dom bloggar samt om vad dom gör på fridtiden och vad dom köper osvosv. Man blir frestad av denna blogg så man kan inte sluta läsa den. Alltså så handlar den om 2 tjejer som heter Amanda och Johanna . Amanda har en häst som heter Klasika tyvär så har hennes andra häst sålt :( Säg till om det blev jobbigt , Men klasika är född 05 och hon är sto hon är både fullblod och halvblod.

Johanna har en häst som heter Zlatan och han är en ponny o är  född 05 valack.  Han är en okänd korsningsponny.

Läs hur dom utvecklas med varandra HÄR!





// Sara B ♥

Vad ponyytjejerna brukar göra i stallet.

 Först brukar vi byta om i omklädningsrummet
sedan raka vägen till våra ponnysar och vi brukar alltid ha e pipig röst när vi ska prata.
Sedan brukar det hänta att vi smörjer eller att vi fotar varandra's hästar.
Sen brukar vi väl gå upp till caféterian och tag något och kolla på ridlektioner.




Vad brukar ni göra i stallet då ?:)




// Ponyytjejerna

Dagens ridning.

Hejhej , idag var det nog det roligaste ridpasset fast att 1 ville inte rida nåmer eftersom Dante fick språng eftersom han var pigg så hon orkade inte rida längre , Och att en ramlade av för Dante började få språng sen fick Taizon sen fick millie litegranna men det gick över. Iaf så tränade vi på skänkelvikningar som var superkul! Sen kollade vi hur mycket en häst litar på sin ryttare och gå från skritt till galopp och det gick jätte bra tycker jag.




Det var jäätte kul istallet förns jag såg att Gwen stod och åt från höet borta där vid Ayla står. Så jag skällde lite på henne , jag skrek inte men jag sa bara varför går du såhär och osv. Sen gick jag upp och sa till Ida att hon stod och åt sen efter 5 minuter står hon där igen! Och jag fick ju ryck och skällde på henne typ såhär: Nej nu får det räcka Gwen! Så jag blev arg och sen tog jag kort så ni inte tror att det är inte sant. Men jag har det på mobilen så jag kan inte ladda upp den . Men sen så kollade jag på voltige uppvisning och det var kul  , sen var det kul att prata med Isabel , Andreas Matilda och en annan tjej som inte jag vet vad hon heter då. Men sen gick vi ned till stallet allihopa för att kolla så inte hon hade smitit igen , Jag tyckte först att jag såg henne eftersom jag var van med det heh , Men det hade hon inte men sen gick vi och gömde oss och kollade iaf hon skulle smita iväg men det gjorde hon inte men vi hörde hur hon rykte i grimman och allt annat. Så efter det hah så kom allihopa från Voltigen så då var det inte kul längre , Men det var det jag gjorde idag!





Hejdå !



// Sara B ♥

Vart inte som jag hade tänkt =(

Hejsan svejsan bloggisar.
Det vart inte så roligt i dag.
Jag hade tänkt att jag skulle åka till stallet och hjälpa till för det är ju nybörjar ridning i dag.
Men när jag frågade pappa så fick jag inte.
Så nu sitter jag här i soffan och försöker fjäska för pappa att få åka i kväll och kolla på voltige uppvisningen.
Men efter det så ska jag mysa och kela med lillkillen.
Han är så sjukt söt och jag älskar han.
Hejdå från erat eget par Sandra och Zello!
Puss

Ska till stallet imorgon!

Blir heldag i stallet imorgon. Ska åka dit klockan 12 med Isabel och sen ska jag åka hem vi sju eller åtta.
Längtar jätte mycket tills imorgon , ska bli så roligt. Ska rykta bästa ponnyrna och sen är det voltige uppvisning klockan fyra ungifär. Ska ha Taizon. Så jag har något att se fram imot. Och är det bara jag som älskar skolan , längtar tills måndag , gör inte ni ? :)

// Millaa! :)

Voltige uppvisning!

Kom och titta när det är voltigeuppvisning på sorf! 5 olika grupper visar vad dom har lärt sig genom sommaren och vintern. Det börjar 17:30 tror jag .. :) Kom och titta vetja!










 Hemma laget på sorf med Kung Valdemar.

Åsikt - Sporrar

Jag tycker man inte ska använda sporrar iaf det är nödvändigt. Om man använder sporrar måste man veta om man är medveten om vad man gör utan att inte bara skänkla på mer och mer så att hästen börjar blöda. Och jag tycker man inte ska använda sporrar på pigga hästar samt så kan det hända att den börjar o blöda väldigt mycket eftersom det är pigg men det kan inte vara darför men iaf så tycker jag inte att man ska göra det iaf det inte är nödvändigt. Såhär blir det efter man har använt sporrar på fel sätt.







// Sara B ♥


Stallet imorgon!

Japp det blir väl stallet imorgon då och rida. Hoppas på någon ponny eller kanske då Millie :) Det är sista gången innan jul så jag tror vi ska hoppa . Vi ska iaf ha Joanna hon e så duktig ridlärare . Men det blir iaf massa med bilder när jag rider och kanske en liten filmsnutt. Får be Milla eller Mimmi att fota så blir det nog bra
men dom hästarna jag önskar att rida är väl Gulliver , Mac Spot , Dante (kanske) Mirte , Phoenix , Bobby ( men jag är för lång) Hihi .. men det var väl det jag skulle säga




Hejdå!


// Sara B ♥



Sent svar på en kommentar!

Kajsa om Vad jag tycker om..:
Asså hackmore är inget "dåligt" bett det är tom snällare än ett vanligt tre delat?

Svar: Du är inte den första som kommenterar det men du ska veta att jag gjorde fel , jag vet att hackamore inte är ett starkt bett så nu vet ni det , själv älskar jag hackamore. Tycker det är jätte bra! Kommer att andvända det ofta i sommar! :)

// Millaaa! :)

Svar på kommentar!

pelin om Hoppade clear round med Dante idag!:
Varför hoppade du inte bull? :)

Svar: Jag hoppade inte med Bull för jag var väldigt sent ute med att anmäla mig , jag anmälde mig dagen innan och då var det redan tre stycken som hade Bull. Det är det högsta. Och jag önskade han som etta och Dante som tvåa så då fick jag Dante :)

Hoppas du fick ett bra svar på din fråga! :)

// Millaaa! :)

Hoppade clear round med Dante idag!

Somsagt var jag med på clear round med Dante idag på 70 cm. Gick väll skapligt bra tills slutet. Hah , jag red fel. Och Dante stack iväg vid femte hindret. Han var iallafall jätte duktig och jag pussade en massa på han , han är ju för söt det lilla busponnyn! ♥ Tog ur alla knoppar , borstade och kratsade hovarna och sa Hejdå. När jag skrittade ute stegrade han några gånger och skenade iväg två gånger. Men han är ju ändå super duktig. Lilla ponny!

// Millaaa !:)

OBS : Bilder kommer ikväll kan jag lova er! Om datan inte dampar!

Trodde..

Jag kunde lita på dig , trodde verkligen att du var snäll , men när du säger saker om mig till andra , när du ljuger om mig när jag står bredvid , när du är med mig för en speciell sak gör inte äkta vänner , jag är heldre utan dig , det skulle göra mitt liv så mycket bättre , ett liv utan dig...


Blir till stallet idag!

Ska till stallet idag och mysa med bästa killarna! Ska rida Mirte också men det berättade jag om igår.. tar med mig kameran så Sara B får fota mig när jag rider! Och filma , så det kommer väll antagligen en film också om ni vill de. Kan be Sandra klippa ihop eneftersom att hon är så duktig , jag har inte lärt mig det än , hah! Men nu ska vi snart åka så jag och Sara bloggar en massa när vi kommer hem , hejdåå!

// Millaa! :)

Kommer kanske

up min önskelista imorgon runt sju halv åtta.. Så då får ni en massa bilder sen stallet och önskelista. Självklart så kommer jag blogga om en massa mer som tex dagens fråga , hiss / Diss  , åsiktsinlägg m.m Så tagga för super många inlägg och bid till varenda. Nu blir det här också ett tråkigt inlägg utan bild men det får ni inget mer av från min sid iallafall , aja men nu ska jag gå och lägga mig , natti!♥

// Milla! :)

Asså..

KAN DU LÄRA DIG SNART ?

Kan inte säga mer än att..

Den här personen är så sjukt jävla underbar , ni förstår inte , hon är mer än en vän..♥


Åsiktsinlägg - kombinationsbet

Jag tycker att kombinationsbet är bara för hästar som är riktigt starka eller olydiga.
Men även om du har en stark häst som är busig.
Men jag tycker inte att man ska använda det i onödan.
För bakre tjedjan kan man ju späna så hårts så hästen får annings problen samt att hästen inte kan öppna unnen.
Men nu sitter jag inte och säger att dom som har det plågar sina hästar eller så.
Men det finns dom som kan göra sånt.
Så om man ska använda det ska man kuna hantera det och inte hålla på mycket med spänningen i hästens mun.
Hoppas att ni inte tar detta åsiktsinlägg fel för det är bara min åsikt.
Vad är eran

// Sandra

Bilder på Mac Spot.









// Sara B ♥


Dagens fråga!

Voilock eller Shchabrak?  Själv skulle jag valt schabrak , tycker att det är mycket snyggare och att det också ser bekvämare ut för hästen , men vad skulle ni valr , svara på en kommentar! :)

// Millaa!:)


Vad jag tycker om..

starka bett! Jag tycker att man helst ska andvända tredelat men vana ryttaren tycker jag kan rida med starka bett.. Folk som rider med jätte starka bett och det inte behövs.. Tycker inte att nybörjare ska rida med de och slita sönder hästens mun. Hatar att se folk som sitter på en häst och bara dra så hårt den kan i munnen

Komihåg , min åsikt , vad tycker ni ? :)



// Millaaa :)

Är trött..

På att vissa personer söger rakt upp i mitt ansikte att jag rider som en 'åsna'. Att jag inte kan något om hästar.. Inte det roligate att höra när man fått upp hästintresset igen , mår jätte dåligt pga dem här personerna. Men jag kommer inte sluta med hästar aldrig! Det är mitt liv , utan dem skulle jag inte vara mig själv. Jag hade varit en jag som är fake. Men jag kommer kämpa , för Bull , för min bästa vän och för många i klassen!

För jag är stark , jag klarar av att ta mig upp själv om jag ramlar..

( Har ingen bild)

// Milla

Dagen i stallet!

Åkte dit på en gång efter skolan med Isabel , Madicken , Märta och Jennifer. 
När jag kom dit myste jag jätte mycket med Bull och hade hö med mig in. Han var super mysig idag och jätte snäll. Ska iallafall rida imorgon på Mirte. Vi ska hoppa , ha dressyr , markarbete och rida barbacka på slutet , hah , ganska mycket men hon sa det iallafall. Tar med mig kameran så det kommer en massa bilder på mig och Mirte!

Stallet , här kommer jag!


Mirtiiis gillar inte borstar ;)

// Millaaa :)

Dagen i stallet

Hejhej! Har precis kommit hem från sorf. Det började med att vänta på Julia och sedan till stallet och skulle rykta men han skulle på lektion. Så jag och Julia gick upp till caféterian och tag något samt så pratar vi med Milla , Isabel ,Märta och Madicken. Sen ser vi att det är många på andra sidan av ridhuset så det var nog en privatlektion så jag märta och julia går dit.  Och sitter och pratar en del om massa konstiga saker som Märta inte fattade :)) Sen har vi varit i stallet och har knäppt kort så dom får se snart.
Men håll gärna statistiken uppe !





 HIHI :) Igga facet.










// Sara B ♥

Om..

Vi får över 15 komentarer på det här inlägget utav olika personer och olika ipnummer ( Anonyma räknas inte) Så kan vi lova er att ni får en extrem uppdatering utav mig och Sara! Vi kommer blogga hur mycket som helst när vi fått 15 kom´mentarer på det här inlägget , så kommentera på nu! ;)


Dagens fråga!



Vilken färg skulle ni välja? Blå , röd , rosa eller grön? Och så tänker jag till Bull och Rubikon! :)

// Millaaa ;)

Pannband.

Jag tycker väldigt mycket om Pannband men bara på vissa hästar. Jag tycker vitt och guld passar på Mörk bruna hästar och skimmlar och ljusbruna .





                                   Och sådana pannband tycker jag om..


Vad tycker ni?





// Sara B ♥

Såhär kommer veckan att se ut!

Måndag : Vilodag


Tisdag : Sorf , samt rykta Spotiis och smörja.

Onsdag : Vilodag

Torsdag : Sorf , samt rykta Spotiis och Bella.

Fredag : Vilodag.

Lördag : vilodag.

Söndagh : Rida.



// Sara B ♥


Hur jag och Mac Spot har förändrats.

För första gången jag träffade Spotiis kände jag att jag var livrädd för honom . Jag vågade knappt vända honom för jag var så rädd sen vågade jag inte kratsa hans hovar för jag trodde han skulle sparka mig. Sen jag skulle vända honom fick jag fråga Milla om hon kunde vända. Nu efter 4 månader så vågar jag göra allt! Jag vågar såklart vända kratsa hovarna . Hur har Mac Spot förändrats han har förändrats vääldigt mycket. Förut så knuffade han in i väggen med mig och han bet mig väldigt mycket , han kände inte rikigt vem jag var . Nu kan han tillochmed bli glad när jag kommer 2halv meter bort och ropar med en pipig röst. När jag skulle hämta in dig från ridhuset kom du fram till mig , Jag kände hur mycket du gillar mig och hur mycket du känner mig redan.
Jag kommer alltid att älska dig!




Kommer alltid att älska dig och aaalrig glömma dig!




 Love you !






// Sara B ♥


Blev inte stallet idag..

Som planerar! Alltså är det min vilodag idag , är med Isabel och lite senare ska jag fortsätta lite på min önskelista , bara häst saker jag önskar mig , hah! Men imorgon ska jag dit iallafall. Ska dit med Issa och Madde. Ska rykta Bullis och Rubi , alltså vända och borsta och så.. Har nästan tappat häst intresset nu , när folk säger som dom gör osv , OCH Sara och Sandra säger ju att dem har slutat men det får dom inte , hah men jag ska få tillbaka dom! Ska gå nu och planera lite till dressyrtävlingen , hejs!

ska nog sluta

Ja rubrik säger mer än jag! Jag kommer att sluta nu för Milla ska byta blogg. Hon ska byta till en annan blogg. Och då kommer jag att gå ut fult ut på den andra blogg. Www.ssandrallindgren.blogg.se Hoppas att ni kan kolla in den. Tack men det här är mitt sista inlägg på denna blogg.. Hej då föralltid

Vilodag imorgon!

Blir inget stall imorgon tror jag , så imorgon så får det bli min vilodag. Kommer självklart blogga en massa då. Om hiss / diss , åsiktsinlägg , bullis , och en massa bilder , så förvänta er en massa inlägg ifrån min sida imorgon , hejdå! ;)

// Millaaa! :)


Varge gång jag rider dig..

Kommer alla minnen tillbaks , en efter en..


Knäskodda VS Helskodda



Jag tycker att båda är lika bra! Men alltså jag har ju nästan bara haft knäskodda. Senast jag hade helskodda var nog för två år sen så jag tror jag väljer knäskodda , vad väljer ni? :)

// Millaa! :)

Åsiktsinlägg - discogrimma..

Jag vet att det är jätte många som gillar dem men för mig är det ingen favorit. Tycker att dem ser jätte sköna ut , men jag skulle inte tänka mig att köpa en sån till Bull eller min egen häst om jag hade en. Tycker inte att dom är fula eller fina , tycker att det ser lite töntigt ut på vissa hästar. Men dethär var min åsikt så bli inte arga om ni har / har tänkt att köpa någon för det är kanske bara jag som tycker såhär? ;)

 Rosa discogrimma , finns i olika färger , brun , rosa , gul , blå , brun och en massa mera!

// Milla! :)


Allt bli bara sämre och sämre!

Sara har slutat på bloggen , Sandra bloggar inte ..

Får liksom ingen blogglust , men när jag gick in på bloggen idag och kollade på statistiken så blev jag super glad , det är det som får mig att bloggaa! :) Ni är bäst! Men Sandra och jag ska iallafall komma igång med bloggningen påriktigt nu , för vi är två tjejer med världens bästa ponnysar som älskar kameran och att vara med på bilder så chicka in och glöm inte att komentera! :)

// Millaa! :D

Vi börjar..

få upp statistiken ännu mer nu , fortsätt så , då kommer ni få hur bra uppdatering som helst! :)


I will never..

Leave you , becuse i love you.. ♥



// Milla.

Vad vi brukar göra i stallet..

Det första vi gör är att byta om sen går vi direkt till våra ponnysar!
Vi har jämt 'pipig' röst när vi pratar med dem.
Om dem har varit duktiga så ger vi dem såklart hö som beröm.
Vi knäpper oftast kort när vi har vänt dem.
Vi blir ofta frågade om vi kan hjälpa till med saker tex fodring , ta in hästarna m.m!

// Ponyytjejerna.

Stallet idag!

Ska till stallet idag med Sara.S tror jag. Ska rykta Bullis om jag hinner och Rubikon också.
Ska iallafall ha voltige idag. Hoppas på att vi får öva 2kyr i galopp igen. Var så roligt sist vi fick göra de.
Sitter iallafall med Isabel nu , så jag ska till stallet halv fyra och ska hem runt sju tror jag. Kommer jätte mycket uppdatering från min sida nu iallafall , Sara har ju hoppat ut nu så jag och Sandra komer att blogga på. FFör vi ger inte upp även om någon hoppar ut , vi ska komma igång igen!



/ Millaa.

Fotad från Sara tror jag ! :)

Förlåt!

För usel uppdatering , vi ska förbättra oss!

Lucia show Idag!

Kom och kolla när det är Lucia show på sorf.  Det börjar klockan 15:00 det är fri entré och cafeterian är öppen. Det kommer bli : Luciatåg , Shettisshow , Voltige , US kadrilj , Och Hoppning.




Kom och kolla !

Hemma nu!

Hejsan svejsan.
I dag åkte jag till stallet.
Där rycktade vi alla hästarna i hela stallet men gjorde lite extra på bebisen.
Efter det så när jag gjorde gullivers hovar så försökte han att sparka mig.
Sedan efter det så gick vi upp och kollade lite på lektioner.
Och gick in i cafeterian och så.
Sedan efter det så gick vi ner och smörjde.
När det var klart så kollade vi lite mer på lektionerna.
Sedan åkte jag hem vid halv åtta typ lite senare.
Och nu sitter jag bara här.
Det var allt
// Sandra

Har inte blogglust!

Japp , Jag har inte blogglust längre barasånivet.












// Sara B




Hemma från stallet =D

Hejsan all sötnosar som läser på denna blogg.
I dag efter skolan åkte jag med milla och Isabel till stallet.
När vi kom dig så han vi byta om lite halft innan sara b och Dilan + Julia in och sa att alla ponnyer var lösa i ridhuset.
Så jag sprang ut i linné och ridbyxor milla i ridkläder men utan skor och isabel i uggs (stavning) och rid tröja och byxor.
När vi kom dig så sa en tjej som var med och tog in dom att vi fick hjälpa till.
Då sprang vi nästan ner i skötar rummet och tog ett varsitt grimmskaft, sedan gick vi och hämtade våra ponnyer.
Sedan när vi var klara med det så sprang vi och byte om klart och sedan ner och halv rycktade våra ponnyer för dom skulle gå lektion senare så det vart bara lite halft.
När vi vra klara med det så gick vi upp i cafeterian och fickade lite.
Sedan gick vi ner och myste med ponnyerna sedan var det Lucia träning.
Jag sjöng tyst i början men sedan tog jag i.
Sissta halv timmen var vi i BUS boden och satt och chillade med US ledarna.
Och det var ju kul , men sedan var det issas tur och rida men dom skulle kolla om dresyr pappret var framme.
Men det var det inte så då kollade jag lite i pärmen och då stod det att issa skulle rida Zello i stället för Mirte.
Och det var ju en shock.
Så vi kutade ner för att fixa han och det var typ tio minuter kvar men vi han för alla hjälptes åt.
Och när det var klart så gick hon ut sedan fottade jag henne lite och milla filma.
Sedan rycktade vi av han och jag tog till baka han.
Sedan  gjorde jag en lite video blogg som kommer upp snart.
Och sedan åkte vi hem och nu sitter jag hemma och redigerar videon.
Men det var allt för mig alla sötnosar bey bey.

Ska till stallet..

imorgon , med isabel och Sandra , rykta ponnyn och kolla på issa när hon rider , mår inte å bra ju st nu så är inte så bloggsugen.. hörs imorgon , hejs..

// Millaaaa.


Hiss eller diss!

 Dom här skulle jag vilja dissa
men asså jag gillar ju färger men att ha sånt där på stigbyglar?




 Dom här tycker jag faktiskt är fula men dom är ju smarta
för iaf man skulle ramla av så hänger man inte kvar i stigbygeln utan dom har en magnet som släpper.




Nu vill jag höra eran åsikt



Hejdå!

// Sara B ♥

Svar på tal!

Hur länge har du ridit? Till Sara B




Svar: Jag har ungefär ridit i ett år förut men sen slutade jag så nu har jag börjat igen och då har jag nog
bara ridit i 2halv månad bara. Men jag går i en bra grupp iaf som galopperar och hoppar.





Tack för frågan!


// Sara B ♥


Milla läs// Sandra

Sluta ta bort mina utkast , snälla sluta , sluta , sluta! // Milla!
Det är inte jag som  gör det men annars hade jag ju slutata!

Ville bara säga..

Pelin  om Är det bara jag som ÄLSKAR discogrimmor?:
Nej, men det är typ bara du som uppdaterar! :D

Att jag tog en paus! Jag bloggade inte för att jag mådde jätte dåligt över en person. Och den personen är med i den här bloggen , så nu kommer jag igång igen imorgon med jätte mycket uppdatering så du vet de! :)

// Millaaa! :)

Hiss & Diss!

Min hiss: Älskar verkligen färgen , skulle lätt köpa det här , billigt och enkelt , super fint och jätte sött. Skulle passa på skimlar tycker jag! :)


 Min diss: 299 kr och ni kan köpa det på horze, Gillar inte färgen gillar inte heller rutorna .. min åsikt! :)

// Millaaa! :)

Vad skulle Spotis passa i bäst?

                                  



                                    





HJÄLP MIG!                                    



// Sara B ♥ 


Jag är med, passa på du med.


Dagens ridpass - Hoppning

Hej allihopa! Idag var det verkligen den BÄSTA ridpasset någonsin , vi började skritta på långtygeln i 7 minuter sen tog tyglarna och börja trava. Sen skulle vi hoppa bana och Millie var hur snäll och duktig som helst! Vi hoppade runt 30-40 cm det gick ju ASBRA! Gud vad jag tyckte om det , sedan tog vi in galoppen från skritt
så det gick också bra. Men tyvär så blev det inga bilder idag jag glömde kameran! Det var det jag har gjort idag.




Hejdå!




// Sara B ♥



 Suddig bild men nöj med det.





.

,

Säker med en häst.

Här visar dom och pratar om hur du är säker med en häst.




http://www.youtube.com/watch?v=5drEg7jkyqA&feature=player_embedded.




Kolla gärna!




// Sara B ♥

Är det bara jag som ÄLSKAR discogrimmor?

                         

 Ååh! det där skulle Gwen passa i jätte bra i ♥





// Sara B ♥
 




Blir stallet idag med bästa!

Hej allihopa! Idag blir det kanske stallet med bästa det börjar väl med att kanske möta milla på sorf
och sedan rykta ponnysarna sen kanske mocka och smörja. Sen går väl vi upp till caféterian och kollar på ridlektioner. Sedan ner till stallet igen och kanske sopar stallgången eller hälsar på ponnysarna sen kanske göra mig redo att rida på Millie eller något :) Sen blir det väl bilder när jag rider Millie kan jag tänka mig , men det är väl det som jag ska göra idag med Milla !




Hejdå


// Sara B ♥




 Blir en liten sööt prins idag !

Hiss eller diss!

 Dom här ridstrumporna skulle jag vilja dissa
för jag tycker inte om mönstret eller färgen.




 Dom här strumporna skulle jag vilja hissa
för jag älskar mönstret och färgen :)


Nu skulle jag vilja höra era åsikter




Hejdå !


// Sara B ♥

Önskas!

                 


        


Det var allt jag önskar mig !




Hejdå!


// Sara B ♥

Julpynt i stallet.

Hej igen! Idag var det julpynt i stallet jag gjorde Millie's box den blev jätte fin efteråt tack för hjälpen!
Ja men det började med att hämta en hjälm iaf man skulle klättra upp på en stol jag hämtade en fast jag använde inte den. Heh men jag hämtade lite glitter och lite ris. Alltså granris och lindade in dom i ett snöre sen blev det jätte fint! Men det är de jag har gjort idag !




Hejdå



// Sara B ♥

Imorgon blir det full fart i stallet!

Haha imorgon blir det full fart i stallet ska kanske dit med Milla iaf inte hon ska vara med någon annan
men ska rida imorgon blir att rida Millie igen. Då hänger kameran med och det blir massor av bilder då
och så blir det bilder när jag rider. Men det var bara det jag ville säga



Hejdå



// Sara B ♥


 En fin bild på mig och Spootiis!♥

Svar på tal!

Evelina om Blir kanske inge stall idag!:
Vilka hästar har sara ridit?




Svar: Jag har ridit Istra (2 gnr) , Millie (5 gnr) Bella , Ayla , Isabella och en annan häst som jag nt vet vad den heter.

Tack för du frågade!
Vet inte varför du frågade just mig men Tack ändå!




Åsikter - Ridskolehästar

Som jag tycker om hästar: Alltså jag tycker det är synd om hästarna för dom går på en ridskola
och så går dom ridlektioner hela dagarna dom får inge vila alls förutom på natten och dagen. Och att om man behandlar en häst illa varför ska man ha en häst då för?! Det är samma sak om att piska en häst för mycket så man inte vet vad man gör , eller att använda sporrar så hästen gör illa sig. Det tycker inte jag är okej jag vet inte vad ni tycker men jag tycker såhär. Visst kan dom tycka det är kul att bli riden men att bli riden hela dagarna kanske dom inte tycker det är nå roligt . Men visst så kanske man måste rida sin egen häst varje dag , men att bli rider hela tiden på dagarna är väl irriterande. Och hästar som inte trivs på ridskola så varför ha man den kvar om man inte kan sälja? Visst så kan INTE slakta hästen eller göra något dumt utan varför inte bara låta den vara ifred
som för Rubikon för dom som vet hur det är för honom.

Det här är min åsikt om ridskolehästar.
Vet ej om jag har rätt men det struntar jag i .


Hejdå!


// Sara B ♥




Hiss eller diss!

 Det här schabraket dissar jag totalt
för den var inte fin och defenetift inte mina färger .




 Det här schabraket hissar jag
för jag ääälskar blåa schabrak och den kan man nog tävla i.

Nu vill jag höra eran åsikt på en kommentar!



// Sara B ♥

Om det inte blir bättre...

Så,kommer jag nog tappa blogglusten. Milla typ hatar mig och säger att jag behandlar Zello jätte dåligt. Men så är det inte. Jag känner att jag bara får skit. Men bara så ni vet hoppas jag på att det blir bättre. Annars kommer det ju bara kännas skit att blogga. Men om det blir bättre så kommer ja att tok blogga. Så hoppas att Milla förstår att jag behövs lika mycket som dom gör. Men byebye! Förresten det var jätte kul i stallet i dag. //Sandra

Älskade bilder!




 Tjurig pojke ♥




Love u !♥





 en glad Bella :)

 Failbild :)

 Bobbis :)

 En glad Gulliver !

 Mirte

 Zello är lite pömsig tror jag?

 Lilla Akter ♥

 Bobban var nyfiken .

 Dante


Tyvär så blev det inga bilder på Mac Spot och Bull för dom bråkade hela tiden .





Hejdå


// Sara B ♥

Blir kanske inge stall idag!

Hejj allihopa! Idag blir det kanske inge stall för mig idag för jag måste följa med till kolbäck till mina kusiner.
Vill egentligen inte det men jag åker till stallet imorgon och då blir det massor av bilder!
Förlåt att ni inte får bilder på mig och Mac Spot men mín kamera är ju lite dum nu.



Men vi höres!



// Sara B ♥ Blir en bild på mig och Millie ♥

Blev stall idag!

Hej allihopa! Idag har jag varit i stallet med Julia det började med att rykta ponnysarna och sedan mocka och smörja. Sen gick vi upp till caféterian och åt lite granna och kollade på privatlektion. Sedan ned igen till stallet
och jag bytte grimma på millie , Jag satte på en discogrimma som var blå såå gullig hon blev i den ! Sen ryktade vi Ayla hon var nära på att sparka mig men hon lyfte bara hoven och sparka bakåt. Så jag gjorde inte illa mig iaf
men vi knäppte kort men min kamera sladd är lite dum just nu så ni kanske får bilderna imorgon . Och massor med bilder när vi sätter upp knäckebrödet till våra hästar imorgon :)



Hejdå!



// Sara B ♥


Gammal bild igen men får inte lägga upp några andra bilder på han !



Vad är eran favorit märke?

Ja vad är era favoritmärken på ridbyxor?

Jag tycker kingsland :)


Nu vill jag höra eran åsikt på många kommentarer!




Hejdå!


// Sara B ♥

Saker jag ska köpa till Spootiis!

   



Och ett grimskaft som inte vill laddas upp!



// Sara B ♥

RSS 2.0