Dagens fråga!

Hur mycket bryr ni er om Outfiten till en clearround? Själv bryr jag mig faktiskt ganska mycket för
det skulle nog vara väldigt udda iaf man kommer med rosa schabrak och svartoutfite?







Så jag undrar hur mycket ni bryr er om?





Hejdå!


// Sara B ♥

Va i stallet idag.

Hejhej! Idag var jag i stallet med Julia Linnea och Märta. Det började med att jag och Julia åkte dit och gick upp till caféterian för dom åt. Sedan efter några minuter så gick vi ner och ryktade , Sedan så smörjde jag Millie's sadel eftersom Spot gick då :( Sen gick vi upp och sedan ner igen .. Hah man kan säga att vi gick upp och ner hela tiden .. Men efter vi hade tråkigt i stallet så gick vi upp och snackade med Märta och Linnea . Och vi hade skit roligt ! Aaah orka berätta allt vi snackade om liksom så tänkte bara berätta lite om de. Vi skrattade iaf mycket och sedan låg jag på golvet efter Julia slängde ner mej ;) ... Nej men skoja bara  . Men imorgon så följer jag med Julia till Avesta och ser henne rida .. Men det blir ju bloggning innan jag åker och så blir det stall ..






Hejdå!


// Sara B ♥

Hejsan svejsan alla...

sötnosar. Jag sitter hemma och tänker på lillkillen. lite saker i mitt rum som på minner mig om honnom. Men troligt vis så ska jag till stallet i morgon. Då ska jag
1. ryckta sötnosen
2. smörja sadel och träns
3. mysa med han.
Men från början när vi kommer dit så kommer vi ju att byta om och sedan får jag börja va med lillen.  Men några bilder från i söndags. 
Nosludd i fickan om någon undrar
puppu
bye bye

Bara jag som ÄLSKAR sommaren?

 Finaste Bobby , Med världens finaste syssling !



 <3


 





Förlåt Milla iaf du blir arg för bilderna , men dom var dom ända som var fina med dig o Bobby i sommaren !:)


// Sara B ♥

Ny design!

Hejhej , En ny design kommer så fort Nathalie är färdig med den och har redigerat lite bilder eller något
sånt .









// Sara B ♥


Hiss eller diss!

Den här outfiten hissar jag. För röd är min älskling's färg på ryttaren och Hästen om den är svart eller mörkbrun :)



 Den här outfiten till hästen dissar jag. Men det beror på vilken färg hästen har. Det här skulle
säkert passa jätte bra på en mörkbrun häst eller en svart häst , Som klasika :)






// Sara B ♥


Svar på kommentar!




Pelin  om Kom igen nu!:
ni bloggar för sällan, skulle va kul att se en ny desagn:) Mer nya bilder:D


Svar : Tack för ditt förslag! Då vet vi .





// Sara B ☻

Dagens ridpass!

Hejhej , dagens ridpasset gick suuperbra! Och jag vill välja ponnysar så det var grymt också men såklart valde jag Spot och han var JÄÄÄÄTTE PIGG! Jag har aldrig sett han så pigg , Men det gick ju inga lektioner idag så det är antagligen darför han var pigg. Men vi hade markarbete och hoppning och de gick också bra. Men det blev krångligt för han var så bökig i svängarna och lyssnade inte direkt på vad jag skulle göra. Men sedan gick det bra ! Och jag kommer antagligen få honom nästa vecka också. Men jag säger bara de , han är väääldigt pigg när han inte har gått några lektioner alls ... :o






Hejdå!


// Sara B ♥

Vill bara säga tack till..

Sara som har hållt kvar statistiken uppe och som har bloggat fast vi inte har gjort de! Så tack till dig! Hoppas på att Sandra bloggar snart ? Aja , men nu är det två , heh! Höörs!

// Millaaa! (:

Stallet idag!

Ska till stallet idag & ha voltige. Ska bli roligt. Ska också leda Nikki när hon rider. Akter , Zello eller Bull , hah! :) Men jag skriver om dagen på Grällsta senare , orkar inte blogga nu.. Hejdå! <3

// Millaaa! (:

Kom igen nu!

Nu måste vi få upp statistiken mycket !


Vad har hänt här?


Bloggar vi för dåligt?

Bloggar vi för sällan ?¨

Byta design?

Mer hiss och diss?

Bilder?


Kom på förslag vad vi ska förbättra oss på!


// ponyytjejerna :)

Stallet idag + ridning.

Hejhej! Idag blir det stall och ridning vi kommer hoppa så det kommer nog bli en film. Som det har aldrig varit men iaf så kommer jag och julia åka dit runt 12 . Så det blir nog nåra bilder med min mobil så igga att det blir dåliga bilder. Men angående att vi inte bloggar mycket det är väl för , eller för att jag inte bloggar mycket så orkar jag inte blogga så mycket jag har redan 2 bloggar att sköta om och det har Milla och Sandra också. Men jag ska sluta på min andra , Men idag så kommer det bli nog mycket bloggning.






// Sara B ♥








Ur dålig update.

Förlåt! Det har varit en urdålig update från alla tre. Men nu är vi igång! Igår var jag i stallet med Julia ,
Milla , Isabel och Pernilla. De första vi gjorde var att byta om och rykta våra skötarhästar eller vad man kan säga :) Så jag tog Millie , jag borstade henne riktigt noga eftersom hon inte skulle gå nån lektion innan vid 5 ?
Sen efter de så gick vi upp och kollade på en lektion .. Det var hemskt att se hur Dante blev riden. Tänker inte berätta , Sedan så sa assistenterna att vi skulle ha en tävling och Bull vann . Sen så hjälpte jag Milla lite granna och sådär . Sen har vi inte gjort nåmer






Hejdå!


// Sara B ♥


Är det inte konstigt ?..

Att man har en egen häst och går på ridskola?





Fattar igentligen inte varför man går på en ridskola när man har en ridskolehäst.
Man får ju rida varje dag , Men iaf man vill gå på ridskola och ha en egen häst så får man väl de
men jag tycker bara det är konstigt..




Eller vad tycker ni?


// Sara B ♥ 



Var i stallet idag!

Hejhej ! Idag var jag i stallet med linnea och Ida. Det började med att åka dit själv och va där själv typ 2 timmar eller något sånt. Sen så ryktade jag Millie och Carbonia eftersom spot gick massa lektioner. Sen efter jag ryktade Millie så svampade jag Carbonia för hennes ben var skitiga. Sen gick jag upp och kollade på lektioner sen kom Linnea och Ida , Så dom var jag med då och vi hade vääldigt kul iaf ^ Sen gick vi in till caféterian och snackade sen gick vi ner och fodrade lite. Sen gick vi upp och kollade på Nathalie sen gick vi in i caféterian sen åkte Linnea och Ida hem. Så det blev bara jag kvar , men efter ungefär 20 minuter så skulle jag hem ändå .
Och det var förvånat att få se Istra bocka , stegra idag på en ridlektion , har aldrig sett henne vara sådär ? 
Men sen så har jag väl inte gjort så mycket.




Hejdå!


// Sara B ♥

Jag är med, passa på du med.


Vet inte längre..

Vet inte längre iaf jag kan lita på dig längre? Det började såå bra! Men nu blir det allt mer värre ..
Jag förstår inte vad som händer iaf du inte litar på mig längre , förstår inte vad jag har gjort som är så fel?






Vad hände mellan oss 2?

Kanske blir ridning imorgon.

Hej igen! Imorgon kanske jag ska rida om så då blir de bilder hoppas jag. Jag kommer säkert få en ponny eftersom det är en ponny grupp och Millie är halt :( . Men jag hoppas på att få , Ayla eller typ Gulliver kanske ? Äh det var bara de jag ville säga!










Hejdå!


// Sara B ♥

Blev stallet idag och imorgon!

Hejhej ! Idag var jag i stallet och va på ett hästskötarmöte. Hon sa att man fick bara vara skötare på en häst så jag tog chansen och tog Millie :) Gillar henne så mycket så , Men idag var jag i stallet med , Madicken , Isabel , Milla , Nathalie , Julia och Frida. De började med att jag o julia gick o ryktade , jag ryktade då Spot .
Sen så gick vi alla upp och åt lite "lunch" eller vad man kan säga heh ... Sen gick vi ut och red eftersom vi inte får leka i caféterian , jag skulle också blivit jätte orolig för hästarna iaf man lekte i caféterian .. Så vi gick ut sen efter typ 20 minuter gick vi in till skötarmötet . Så hon sa lite saker hon sa att vi skulle ha 3 möten så den 2 mars? Skulle vi ha ett möte med lite ridning . Så jag kommer få rida Millie då! Bara jag som ska ha henne :)
Så det var de jag gjorde i stallet iaf




Hejdå!


// Sara B ♥

Dagens fråga!



Bryr ni er om vad ni har för kläder i stallet? Jag gör aldrig det. Varför ska man slösa massa tid på "snygga" ridkläder i stallet när man blir ändå smutsig?





Men brukar ni göra de?:)




Hejdå!

// Sara B ♥

Ska till stallet idag..

Och ha voltige på Taizon. Ska bli roligt. Ska först vara i stallet med Issa , Sara B & Jennifer. Ska försöka hinna med att rykta Rubikon. Sen ska jag hitta på en massa annat. Sen klockan halv fem är det voltige. Tycker att det är sååååå roligt! Ska komma på varge träning , tävling och allt för jag vill bli ännu duktigare på dee! (: Meb vi hörs fiiiinisar , hejdoo!♥



Vetinte om jag kommer satsa allt på denhär lilla fina ponnyn ? Tror de..

// Millaaa! (:


Vad som hände igår då.

Hejhej igår var det ju clearround och det gick sådär. Jag ramlade av på Bella vid framridningen för hon rusade fram och stannade så jag ramlade av slog i nacken , ryggen axlarna nästan överallt. Och både jag och mimmi hade ingen aning att hon kunde vara sådär typ pigg eller vad man kan säga . När jag gjorde en galoppskänkel så började hon typ springa livet av sig .. Så det var rikigt läskigt och så bockade hon och allt.
Så det var riktigt läskigt faktiskt men när jag red banan så gick det faktiskt jätte bra fick dessutom bra kommentarer från US också så det kändes bra att jag gjorde bra från mig.  Men nästa gång jag ska vara med så chansar jag på en ponny för dom som jag red fram med var kanske inte så snälla eller vad man säger..



Jaja det var de som hände och dessutom så fick jag en rosett



Hejdå!


// Sara B ♥

tyvär så...

tar jag en blogg paus nu vet ej hur länge jag har det. Men jag har mina perssjäl till den.
Puss

Redsultatet i C:R..

Åkte till stallet kvart över åtta med Isabel & Sandra. Hälsade och ryktade Rubikon. PÅ framridningen så var han hur stark som helst. Gnäggade när jag gjorde en galopp skänkel och galopperade hur snabbt som helst. Sen var det dags för mig att gå in på banan. Skrittade in. Lät han nosa på ett regnbågshinder. Sen travade jag. Sofie sa varsågod och rid så jag fattade galopp och styrde på hindret. Han fick något ryck och sprang iväg såsom dante gjorde med mig och jag styrde på hindret men han sprang förbi. Andra gången gjorde han samma sak.

-

Tredje gången travade jag över. Han landade i galopp och galopperade på nästa. Dom två andra hindrena hoppade han hur fint och bra som helst. Sen vid det näst sista hindret så sprang han förbi. Styrde på det igen och han hoppade. Efter der hindret stack han iväg och då hoppade jag i en väldigt snabb fart. Berömde han hur mycket som helst efter clear rounden. Han har ju aldrig hoppat så han var duktig. Ska önska han näst gång igen. Någon gång måste jag kommer felfri , jag ska önska han tills dess. Duktiga Rubikon!♥

// Millaaa! (:

Cleround!

hejsan svejsan alla sötnosar.
I dag var det cleround.
Vi kom dit vid kanske tjugo över åtta och då gick vi ner i stallet.
Milla började fixa rubikon och issa dante.
Ja fört var det isabels tur att hoppa.
När hon skulle in på banan så stegrade han och vägrade gå in.
Så hon vart ledd in.
Sedan gick banan ganska bra fast hon vart ledd hela banan.
Men sissta hindret så kom för isa och sedan issa och dante.
Isa rammlade på mindret och dante stanna.
Men det vart åtta fel för isabel och fyra för isa.
HAHA för att hon rammla på rindret.
Men nu måste jag gå så bye bye alla sötnosar från

Dagen i stallet!

Idag var jag i stallet med Nathalie , Sara B , Isabel , Frida och Madicken. Var mycket med Rubikon eftersom att det är clear round imorgon. Knoppade , ryktade och tvättade svansen. Taggade också en massa! Vi var uppe i cafeterian. Pratade om morgondagen och hade roligt.
-
Imorgon är alltså clear round. Jag ska hoppa 50 cm med Rubikon. Ska bli så himmla kul , det är hans första clear round så det kommer bli spännande! Ska värma upp samtidigt med Isabel. Framrida och sen ska jag hoppa. Ni vet redan att jag tror att jag kommer få 16 fel , alltså bli utesluten , hah! Men vi hörs imorgon. Jag hoppas på att komma hem med en rosett men det tror jag inte. Men jag kommer hem med ett redsultat iallafall. Önska mig lycka till. Hejdå!♥
Bjuderpå en fin bild på Isabel ;)
// Millaa! :D

Taggartaggar!

Hejhej! Just nu sitter jag med Nathalie i hennes rum och TAGGAR! Jag kommer troligen Bella istället för Millie som jag verkligen inte vill ha. Iaf ni undrar varför jag inte ska ha Millie så är det för hon är halt !:((
Men det kommer säket gå bra med Bella också för jag kommer ha sporrar. Jag är jätte nervös under hur det ska gå egentligen om hon kommer vara seg eller pigg. Men jag tänkte berätta hur det gick idag då.



Idag red jag om i Märta's grupp och det ångrar jag inte . Vi hade markarbete och vi hoppade , och jag hade ayla det var väldigt länge sedan man red en ponny så det var kul att prova på :). Men det gick jätte bra iaf , så vi hade det och jag var i stallet med Milla , Isabel , Madicken ;) Härliga tjejer de!


Men nu sitter jag med Nathalie och ska snart äta .. Sedan bara TAGGATAGGA! :d



Hejdå!

// Sara B ♥

TIDSINSTÄLLT! Jag hissar!




Tycker att det är skitsnyggt! Skulle lätt kunna köpa dethär om man var gjord av pengar , det är mycket man vill ha , hah! ;)

// Millaaa! (:

Tidsinställt!

Nu sitter jag , Madicken och Isabel inne på Isabels rum och taggar! Vi ska snart lägga oss så vi orkar upp imorgon. Är jätte nervös! Tror att jag kommer ramla av :P Haha , men han har ju aldrig varit med på en clear round. Hehe! Men önska mig lycka till så kommer jag med ett redsultat imorgon lite senare på dagen eller på kvällen. Bilder och video kommer antagligen också. Jag trorde iallafall. Men ha det bäst nu! Hejssss!

// Millaaa! (:

Är med


http://brudarnaistallet.blogg.se/2012/january/tavling-i-samarbete-med-smeagarden-1.html

// Millaaa! (:

Statistiken höjs och höjs!

Fortsätt så som ni gör så uppdaterar vi ännu bättre! Och kommihåg att kommentarer gör oss glada! :) Hehe , hörs imorgon!



// Millaaa! (:

Gör en massa..

Tidsinstälda inlägg tills imorgon. Ska ju sova hemma hos Issa med roliga Madinka och tagga ridläger! Så jag gör tidsinstälda så får ni något att läsa om! :) Hehe , ha det bäst!

// Millaaa! :D

Vill ha!♥



Älska , älska , älska! Sparar till dem , hihi! Känns jätte onödigt men jag vill haaa! :)

// Millaaa! (:


Taggartaggar!

åååh! Gud vad jag taggar gör inte ni?:) Kollade precis på listorna alltså startlistorna och jag tror att jag kommer rida ungefär vid 2? Eftersom första start är 9:00 så det är tjugo centimeter och sedan kanske det tar en timme . Nej jag vet inte det är min fösta clearround :) Men jag har en ny outfite nu så jag kommer ha , Svart ärmad , väst , blått schabrak , lila ridspö shortchaps (stavning) och luva . Så hoppas det blir snyggt. Men imorgon ska jag rida om så det kommer nog bara några bilder , Men det var de jag ville säga






Hejdå!


// Sara B ♥

ÄR SÅÅÅÅ GLAD! :D

Jag ska ha Rubikon på clear rounden! Är så , så , så glad nu! Isabel är före mig och efter henne är jag. Förväntar mig ingen rosett direkt men det ska bli så kul! Skulle självklart vara roligt om jag kom felfri men jag tror inte de. Han är 6 år och han har aldrig hoppat clear round. Så det ska bli roligt att prova! Ska önska han gången efter de också och fortsätta hoppa med han länge , jag ska komma felfri någon gång , hah ;)
Men det kommer film på lördag eller söndag , hejdå finaste! <3

// Millaaa! (:

Vad vill ni ha mer utav?

Hiss & Diss?
Åsiktsinlägg?
Mer failbilder?
Mera bra bilder med bra kvalite?
Mera inlägg från någon viss person?
Eller mera inlägg från alla?

Det är ni som bestämmer. Ni väljer , vi skriver!

// Millaaa! (:


Gårdagens ridpass!

Det gick skapligt bra tycker jag. Vi började med att skritta i vänstervarv i kanske 5 min? Sen tog vi tyglarna och kom fram i trav. Vi vände snett igenom och sånt där. Efter ett tag så gick vi in på volterna och galopperade. Han var pigg när vi galopperade första gången. Men andra gången , alltså när vi bytte om volt så var han hur seg som helst. Fick galoppera några språng. Sen följde vi fyrkanten. Sen gjorde vi någon övning vi skulle gå in på en serpentin. Det var bommar med då. Sen på båda långsidorna så skulle vi galoppera. Där var han jätte pigg , lyssnade och var super duktig. Är nöjd och nästa gång så ska vi hoppa. Det ska bli roligt! Hoppas på att han är pigg då också. Men vi hörs! Hejs!



Ni får en söt bild på Sara och Spottis! (:

// Millaaa! (:


Saker att göra i morgon

I morgon ska jag ryckta Zello tvätta svans och man. Fixa med han mysa med han. Sedan ska jag mysa med han. Pussa på han. Och så detta blir också ett as kort inlägg för det är bloggning på en iPad. Sjukt jobbigt men men det är kul iaf. Puss puss från mig. Love you all.//Sandra

we are back

Hejsan hejsan vi hade glömmt bort vårat lösenord så det var därför vi inte har kunnat blogga. Men nu har vi det igen så nu bloggar vi som bara den!! Hoppas att ni kommer tycka att den blir bättre nu iaf från min sida. Jag vet att jag inte har bloggar på skit länge. Men det ska det blir ändring på. Jag har beställt att jag ska vara i stallet minst två gånger i veckan annars blir det hiss och diss och sådant från min sida. Men men dedt är ju cleraound på lördag. Jag tänkte vara med då skulle jag ha Zello. Men då vart det ett ryckte som sa att Madde hade snackat skit om mig men det var inte sant. Men men då vart det att jag sket i att anmäla mig. Men ångrar mig skit mycket nu då men men det får varaså nu. Men jag kommer ju att vara med nästa cleround för då ska jag och en tjej som heter Linn ska vara med med en häst som heter vildgumman så då blir det av att tagga. Hoppas att det går bra för dom andra. Hoppas att jag får lite bra fotton på isabel haha hon kommer nog inte att bli glad när jag filmar henne men det skiter jag i. Vi ska ha as kul men vet ej om jag får vara med dom i stallet men om jag inte får det så känner jag inte att jag måste dit det ända jag vill då är att vara med pubben. Isabel, madicken, Sara, och Milla ska vara med. Hoppas att det går bra. Nu ska jag nog göra ett inlägg till. Men det blir super bra bloggning från min sidas iaf. Men puss puss. Från Sandra

Det som ska göras imorgon!

Rykta hästen jag ska ha noga. ( Mirte eller Gulliver)
Tvätta svans och fläta , ta ur dagen efter så att den är lockig. + Man om jag får Gulliver.
Göra rent hovarna.
Smörja sadel + träns.
Göra rent vattenkopp + krubba.
Göra rent näsborrar , ögon och öron.
Byta schabrak!
Tagga till 110% Men ponnyn jag ska ha! (:


// Millaaa! (:

Clear round på Lördag!

Det är clear round på lördag och på fredag så ska jag sova hemma hos Isabel med Madicken. Ska bli roligt. Jag hoppas på att få Gulliver. Annars Rubikon och om inte han så vill jag ha Mirte. Inte favorit ponnyn men det finns typ ingen annan?! ;) Men Bull har jag hoppat med så mycket så nu kommer jag att prova nya hästar framöver. Bryr mig inte om jag inte får någon rosett. Är bara med för att ha kul! Men ska ni vara med på clear rounden? (:


// Millaaa! (:

Välkommen tillbaks! ;)

Vi hade glömmt vårat lösenord det är darför vi inte kunnat blogga. Men Sandra fixade det och nu kommer vi blogga super mycket! Är hemma hos Isabel nu så jag bloggar lite nu och sen bloggar jag mer när jag kommer hem! Så nu tycker jag att ni tar och kommenterar så att vi får upp blogg lusten ännu mer! :)


En bild på mig och Rubikon , vill bara ha en bild med i inlägget , hehe ;)

// Millaaa! (:

Anmält mig!

Hejhej ! Idag anmällde jag mig på en clearround som går på lördag. Jag kommer hoppa med Millie på 50cm. Så alla vi 3 kommer nog vara med på clearrounden så det blir nog någon film iaf när jag , Milla och Sandra hoppar iaf Sandra ska vara med. Och förlåt för den usel update från min sida , men det har varit jätte bra från Milla iaf så det är bra. Men idag så har jag varit i stallet och kollat efter schabrak som jag ska på Millie och har hittat en outfite. Tack för att jag får låna tröjan Nathalie!♥ Så det blir väl att sova över Nathalie från fredag till lördag .







Hejdå!


// Sara B ♥

ÄLSKA!♥



Vad tycker ni om dessa schabrak? Själv älskar jag de blåa schabraket. Men alla färger är fina, och skulle lätt kunna införskaffa mig ett. Skulle ni?
-
Bull skulle passa bra i det blåa schabraket och jag kan inte sluta tänka på honom med det blåa schabraket.. Gud så snygg han skulle bli! Vilken färg passar eran häst/ponny bäst i utav dessa schabraken?

// Millaaa! <:


Ska till stallet imorgon!

Japp! Imorgon ska jag till stallet med ett helt gäng! Oscar , Sara B , Tomas och Isabel. Ska bli roligt. Ska hälsa på bästa hästen och rykta han trorjag. Om jag hinner och om han inte går så många lektioner! Men på lördag är det clear round! taggar! Vet faktist inte vilken häst jag ska ha men jag ska sova här hemma dagen innan iallafall.. Ska höra om Isabel? vill sova här också. Men nu ska jag lägga mig , om jag ska orka upp imorgon , hejs alla finisar!

// Millaaa! (:

Bilder får ni imorgon!

Svar på tal!



Linn om Var i stallet idag!:
Vad gör ni när ni har gjort allt ni gör i stallet?:)


Svar: Tjaa , Antigen brukar vi rykta någon storhäst eller typ leka på sorfa , eller så brukar vi titta på lektioner och snacka en hel del i caféterian :).


Jag kan svara först sen får väl Milla säga sen vad hon brukar göra. ^^



Hejdå!


// Sara B ♥

Vad väljer ni?


schabrak/vojlock?
Sadel/barbacka?
Dressyr/hoppning?
Bull/Zello ?
Shetlandsponny/islandshäst?
Storhäst/ Ponny?
Box/spilta?
Paddock/ridhus?






Vad väljer ni ?:)


Jag väljer

Schabrak
Sadel
Hoppning
Bull
shetlandsponny
Storhäst
Box
Ridhus
:)



Hejdå!

// Sara B ♥

5 saker ni inte kanske visste om mig ?

1. Jag är syssling med Milla?

2. Jag är skötare på 3 st?

3 . Jag är inte ett dugg rätt för Ayla men för Rubikon är jag jätte rädd för?

4. Det första jag gör i stallet är att mocka innan jag ryktar?

5. Jag ogillar ganska mycket storhästar , alla förutom nog Millie , och carbonia.





Hejdå!


// Sara B ♥

Stallet imorgon :)

Hejhej! Förlåt för den usla bloggandet men jag har varit upptagen med massor och sedan har inte mitt internet med blogg.se funkat. Så det har varit dåligt på sistondet men imorgon så ska jag och Millish till stallet :) Så det blir jätte kul och då hänger kameran med. Iaf den inte dör efter varje bild och så har det kommer en ny häst till sorf hon heter Layla. Jätte fin häst så jag kanske kommer rykta henne efter jag har ryktat Spotiis :)<3. Så det blir kul imorgon.






Hejdå!



// Sara B ♥

Hissar denhär!!



ÄLSKAR! Tycker att det här schabraket är sjukt fint! Och det skulle passa jätte bra på Filip! Tror att jag ska beställa , tycker ni att det var fint? Eller är jag helt dum?  :O

// Millaaa! (:

Var i stallet idag!

Idag var jag i stallet med Sara S! De har kommit en ny häst som heter Layla! Hon kommer också från Börjedalsgård och Bull var väldigt nyfiken på henne. Han stod jätte lång tid och bara stirrade på henne med frammåtspetsade öron , haha ;) Gosade med Bull och sa hej till Rubikon och Filip (Phoenix). Och angående de så har jag tänkt en del och jag vet inte om jag.. Kan berätta när jag är säker , hah! Sen hade jag voltige , sa hejdå till ponnysarna och åkte hem!

Tack för en rolig dag Sara och Jennifer som var med i slutet :p




Sa också hej till Mirte , börjar tycka att hon har blivit snällare på sistonde faktist! ;)

// Millaaa! (;

Svar på kommentar!

Pelin om Bloggar när jag kommer hem!:
sv t milla: Hahahah ja jag vet. Men jag skulle egentlien rida en annan häst men den fridas häst skulle rida var alldeles för pigg och stegrade osv.. så hon fick ta den häst jag skulle rida för jag hann inte gå

Svar: Okej , då vet jag! :D

// Millaaa! :)

Bloggar när jag kommer hem!

Ifrån stallet , en massa update från min ida då , hoppas att Sara och Sandra också gör de , då vet ni!

Hejdå!

// Millaaa! (:

Planerna för sommaren .

Hejhej! Nu har jag pratat med några på FB och frågat vilken häst jag ska ha som sommarhäst. Och jag har inte fått något tips om vilken häst än , så jag tänkte fråga er vilken häst.




Jag vill ha , Bella , Ayla , Taizon , Carbonia , Millie :) Så vilken av dom ska jag ha som sommarhäst enligt er?


Kolla här iaf ni inte vet vilka jag menar : www.sorf.nu







Förlåt!

För den dåliga uppdateringen från min sida! Har verkligen varit super dålig med de men jag uppdaterar jätte mycket imorgon eftersom att jag ska sova hos Sara .. Men vi hörs! Snart , senare , ikväll eller imorgon! Hejdå finisar!

// Millaaa! (:

Så j*vla kränkande!

Äckel

k om Juluppvisning, voltige:
så obalanserade!
IP: 81.235.221.75


Att man får såna här kommentarer spyr jag av. Asså varför skriva såhär till ett bra skit bra voltigtjejer och man inte kan vara så jävla "miss perfekt" själv? Den här tjejenn som skriver skriver massa jävl kränkande ord till Märta , Nathalie och Frida. Hur fan kan man göra såhär? Du har väl inte ens varit uppe på en häst och gjort det där själv? Och obalanserade är dom fanochmed inte. Prova själv så är man inte alltid miss perfekt . Idiot !


// Sara B ♥


Kolla in alla kommentarer hon säger till dom  : http://superponyriders.blogg.se

Mitt internet.

Hej allihopa! Mitt internet är lite konstig just nu så jag kommer nog inte kunna blogga idag men imorgon
berättar jag vad jag gjorde idag och vad jag gör imorgon i stallet. Och det berättar jag nog imorgon bitti iaf jag hinner.












Bilderna från i tisdags!








heh :)



(Fotad av Milla)

 Andra försöket att inte få Bull att smita iväg :o

 Milla , Isabel , Kajsa !:)

 Frida

 Ida , Och Linnea :)


 Tjejerna som jag var med :)



 Haha ! :))








Bloggar som jag läser!


hejsan nu ska jag säga er att dom här är ett par as bra bloggar.

www.superponyriders.blogg.se är en as bra blogg som också drivs av tre tjejer.

www.brudarnaistallet.blogg.se drivs också av tre tjejer

www.voltigaren.blogg.se drivs ev en ensam tjej

puss


Återkommer..

Imorgon! Ska byta ridgrupp , rida imorgon och sen ska jag börja rida på torsdagar , hihihi. Men vi höres imorgon , pallar inte blogga nu , ska sova , skola imorgon! Hejdå!

// Millaaa! (:


Har tråkigt så tänkte svara på denna.

moa om Hiss eller Diss!:
hur kan du hissa dom där fula????????????????



Svar : Att hon hissar dom "fula" enligt dig kanske hon tycker är snygga. Alla tycker olika ibland
jag tycker dom inte var speciellt fula. Hihi , hoppas du fick ett svar ?





Hejdå!



// Sara B ♥

Stallet idag!

Hejhej idag var jag i stallet med , Milla , Madde Isabel och många fler! Vi hade as kul . Jag knäppte många foton men glömde kameran i stallet. Så ni får se bilderna imorgon hoppas jag. Iaf så var jag ensam i stallet en liten stund iaf det tog inte så lång tid innan Milla , Kajsa och Isabel kom. Så jag var inte ensam hela tiden , De första jag gjorde var att mocka men jag mockade inte hos alla för jag ville hinna rykta Spot innan han skulle gå på lektion . Sen gick jag och Kajsa upp för milla o isabel hade redan gått upp så vi gick upp tog något sen så gick vi ner igen och då mockade jag efter en grupp hade gått ut till ridhuset. Så då mockade jag hos alla och samt storhästarna. Så tack för hjälpen kajsa! :)  Sen så kom Madde , Nathalie , Frida och Märta så dom bytte grimma på Demiro , sen på Zello sen gick väl dom upp medans jag o kajsa mockade heh. Sen gick vi upp och då satt vi där ungefär 2 timmar och snackade en hel del. Sen skulle "brudarnaistallet" göra en video så jag kunde inte hålla mig för lilla Märta tittade fram i ett fönster haha , jag började as garva så jag gick ut och där satt Linnea Ida och Märta då. Då snackade jag med dom , och det var inte lång tid förns frida var ute och började skratta , sen fick hon en andra chans så efter typ 2 minuter så slänger hon sig på golvet och börjar ja såklart skratta ihjäl sig! Haha , och såklart så gör jag de med. Hah sen gick vi ned till Isabel och skulle fixa Prins men sen såg jag Nathalie och Emilia , Mina bästa de :) Heh , men vi stod där och snackade och skratta och hade ett bra liv. Så efter det så gick jag upp och det var inte så lång tid innan jag skulle hem. Så det är vad jag har gjort idag!




Hejdå!

// Sara B ♥

Ska kanske beställa?


Dom här också , fast en annan gång isåfall. 259 kr på hööks , tycker att dom är sjukt fina! Hihi , så det blir att beställa någon gång! :)

// Millaaa! :)

Ska beställa imorgon!






Ska beställa dethär imorgon till killarna. Ska beställa ett täcke och benskydd fram till Rubikon sen och ett täcke till Bullis också (:

// Millaaa ! (:

Bloggar imorgon!

Det lovar jag er , men statistiken suger , alla är arga på mig och sådär.. blablabla men jag återkommer imorgon , hejdå!

Vad jag brukar göra i stallet..

Rykta Bull & Rubikon.
Mocka och sopa stallgången , sopa noga!
Sitta där inne en lång stund och bara mysa , det är så man kommer närmare dem.
När jag går upp på cafeterian kan jag sitta där i en timme och prata ..

Och hälsa på ponnysarna! (: Men , vad brukar ni göra? '

// Millaaa! (:

Ska till stallet..

Imorgon tror jag. Ska höra med någon kompis om det är någon som vill med så att jag inte åker själv. Ska rykta Bull & Rubikon om jag hinner. Tror inte att jag kommer hinna rykta Bull eftersom att han går väldigt många nybörjarlektioner. Men Rubikon brukar inte gå några lektioner alls , kanske bara en ibland. Aja , men ni kan ringa mig eller kommentera om ni vill med? (: Vi hörs , hejdå!

Oh , juste , vad har hänt med statistiken , den gick ner hur lågt som helst , idag har det varit den minsta stitistiken som vi haft.. Aja , kommigen nu! (:

// Millaaa! (:

Ska till stallet..

Imorgon tror jag. Ska höra med någon kompis om det är någon som vill med så att jag inte åker själv. Ska rykta Bull & Rubikon om jag hinner. Tror inte att jag kommer hinna rykta Bull eftersom att han går väldigt många nybörjarlektioner. Men Rubikon brukar inte gå några lektioner alls , kanske bara en ibland. Aja , men ni kan ringa mig eller kommentera om ni vill med? (: Vi hörs , hejdå!

Oh , juste , vad har hänt med statistiken , den gick ner hur lågt som helst , idag har det varit den minsta stitistiken som vi haft.. Aja , kommigen nu! (:

// Millaaa! (:

Hiss eller Diss!

 Dom här hissar jag. För jag tycker dom är fina och coola så jag skulle nog kunna köpa dom iaf jag hade en häst.




 Dom här dissar jag. För jag tycker dom ser för smala ut , jag tror inte ens jag skulle få plats i dom där med mina ridskor , men iaf så dom här var väldigt konstiga och fula.




Vad tycker ni?



// Sara B ♥

Dagens fråga!


Vad gör ni när ni inte är i stallet / rider? Själv så tränar jag innebandy och bloggar massor och brukar kolla på bloggar.



Vad gör ni ?









// Sara B ♥

Inge stall idag.

Hejhej snart börjar ju skolan så tråkigt men idag blir det inge stall för mig. Eftersom jag har träning men imorgon blir det stall efter skolan och då lovar jag att kameran följer med. Jag är usel på att komma ihåg saker , Men just nu sitter jag framför datan då och bloggar , jag kommer blogga nog 3 inlägg till eller 4 men vet ej vad för inlägg men det får vi se senare!










Hejdå!


// Sara B ♥


 Suddig bild men nöj.

Dagen i stallet..♥

Var i stallet idag med Nathalie , Sandra , Isabel , Madicken och några fler! Ryktade Rubikon , har kommit honom sååå mycket närmare nu på sistonde. Men litar fortfarande inte på han till 110% Men sen myste jag med båda killarna. Fick bilder med mig! Hihihi ;) Här kommer dem!



Hehe , igga mig ;) Men ni får resten av bilderna imorgon , ska hem till Sara & sova där med henne och Sandra , hoppas att Sara uppdaterar en massa , hejdååå!♥

// Millaaa! :)


.. vs ..

Schabrak/Voilock
Barbacka/Sadel
hoppning/Voltige
Phoenix/Zampette
Prince/Dante
Ingen ridväst/Rida med ridväst
Ridning/Voltige
Rida med kompisar/Rida ensam
Ridkläder/Ryktsaker

Hihihi , vad tycker ni? (:



// Millaaa! (:

Dagens ridning.

Hejhej idag hade vi dressyr som är inte så kul faktiskt. Så vi jobbade med sidörtsrörelser (stavning) och vet inte om hon sa de direkt men det var iaf inte så kul. Men jag hade Millie och jag kommer fortsätta med henne nog när jag har lisa tror jag , Men tyvär så glömde jag KAMERAN! Är så arg på mig själv för jag glömde den så det blir inga bilder idag igen förlåt så mycket. Men Nathalie knäppte några kort när jag red iaf så dom får ni se senare. Men imorse så gick jag in till stallet och när mötte jag Nathalie och Johanna så vi fick tag in hästarna . Jag tog in Phoenix ( som vanligt :)  sen tog jag in Bull , Millie , Prins , Ayla tror jag haha :) Så det var kul att vi fick tag in dom iaf. Sen börjar ju skolan så jag kan inte tag in dom längre förutom imorgon iaf jag åker dit eller cyklar dit en liten stund men tror inte det.







Hejdå!


// Sara B ♥

Stallet snart

Hejhej snart blir det stall typ om en timme eller 2 och då möter jag då Nathalie o Sandra. Så vi kommer då vara istallet , ta in hästarna o blablabla... och så ska jag ju rida idag hoppas på Millie eller typ Bella ?:) Så ni kommer få jätte mycket bilder och så .









Hejdå!


// Sara B ♥
















Madicken!

Aja , ni ska veta att det var Madicken som skrev det där om ni han se det , hehe!

// Millaaa! :)


Ridning imorgon då :)

Hejhej imorgon ska jag ju rida och då ska jag vara med , Nathalie , Sandra i stallet då. Så jag kan fråga iaf Sandra eller Nathalie kan filma och fota mig . Så det kommer bli kul sen hoppas jag att få träffa en person som jag inte har träffat på länge så hoppas att få träffa han då . Så det ska bli kul sen får ni ju massor med bilder i stallet och på hästarna när om står i hagen också.










Hejdå!


// Sara B ♥



Tjena!

Hejsan nu ska ni få veta att jag inte känner mig så bra nu. Jag känner att jag har ett tomt hål i hjärtat. Vill ni veta varför? Det är för att han inte finns här!! LOVE YOU ZELLO!! FORE-EVER-WE

// Sandra!<3<3<3<3

Fem saker ni kanske inte visste om mig?

Jag är livrädd för Ayla , vågar inte ens gå in till henne!

Jag älskar när hästar är överöverpigga , så jag får hålla in dem jäätte mycket.

Så fort jag såg Rubikon så gick jag in till han och sen ryktade jag.

Jag läser nästan bara hästbloggar , det är EN vardagsblogg jag läser.

Om någon går in till en häst som ser hur tjurig ut som helst så får jag typ panik - hehe ;)

// Millaaa! :)

Ny bild på mig och Spot!




Igga att jag ser ful ut på första bilden ! :))

Ska till stallet idag!

Ska till stallet idag med Madinka! Kommer bli kul , ta in ponnysarna , mocka , smörja och sånt där. Glömmde ladda kameran så den kan tyvärr inte följa med. Men det blir någon annan gång. Jag möter henne där vid tolv. Jag cyklar. Sen ska vi väll hitta på en massa mer där! Bloggar mycket mer när jag kommer hem! Vi höres!

// Millaaa! :)




Svar på kommentar!

Tilda om Svar på kommentar! :):
Gillar du bull eller rubikon mest? ;)

Svar: Alltså jag gillar båda lika mycket faktist! Men om jag måste välja en så väljer jag Bull. Han har jag känt längst och det är bara han jag vågar göra allt med , men sen kommer Rubikon på en fin andraplats! Hehe. Hoppas du fick ett bra svar på din fråga! :)

// Millaaa! :)


Vojlock eller schabrak?

Själv tycker jag mycket om schabrak eftersom det finns såå mycket fina schabrak men vojlock är inte min favorit direkt. Men jag kan visa vilka jag älskar som schabrak och vad är en vojlock.







               



Detta är en vojlock.


.




Vad tycker ni ?`




// Sara B ♥


Inge stall idag!

Hejhej , idag blir det inge stall för mig tror jag för jag orkar inte vara där hela tiden men jag vill. Men imorgon ska jag dit för då ska jag rida så jag får fråga millaiaf hon kan filma och knäppa kort så kan hon redigera filmen så det blir nog en film.  Och vi har fått massor med kommentarer om vad gör man i stallet , Tjaa man gör ju massor med saker , man mockar hjälper till med nybörjarna med hästarna och gosar med hästarna , tag in hästarna. Fast det är inte "alltid" man får göra de speciellt när de är 2 andra som jobbar. Men det är typ de vi gör istallet. Men sen så får jag väl hopppas att Milla , Och sandra bloggar idag så det inte blir en dålig update för det blir de aldrig.





Hejdå!



// Sara B ♥

Svar på kommentar! :)

pelin om Svar på kommentar! :):
Ska du tävla han?

Svar: Jag ska hoppa clearround på 50 cm med han om två veckor! :) Hehe , ska börja tävla med han jätte mycket och sådär så ja , jag ska börja tävla med han! :)
Hoppas du fick ett bra svar på din fråga! Hejdå! :)

// Millaaa! :)

Redigerade..



Hihi , redigerade en bild till Bullis och ska snart göra det till Rubikon också! :) Hah , första gången jag gör de så vill inte ha några elaka och onödiga kommentarer! :)

// Millaaa! (:

Svar på kommentar! :)

pelin om Måste få skriva dethär , förlåt!♥:
Ska du köpa han? :)

Hihihi , om han blir tillsalu skulle jag köpt han på en gång! :) Tack för din kommentar! :)

// Millaaa! :)

Förlåt för dålig update.

 Förlåt för en usel update men det har hänt massa saker nu , Som jag inte kommer berätta på bloggen men jag ska försöka blogga så mycket jag kan. Men ni ska få se bilderna från idag tyvär så glömde jag fota hästarna i hagen. Och det som jag blir sjuukt irriterat på det är när det är 2 tjejer som jobbar där som säger " Asså inte för att vara elak på er men vi vill helst ta in hästarna så ingenting händer för det har hänt massor med olyckor här när vi tar in hästarna" Så vi bah : ?:O  , Vi har fått tagit in dom flera miljader gången och dom tror det händer något!? Jaja , jag tycker domär konstiga som tycker de.
Men nu blir det bilder från idag !
OBS: Emil ville rykta precis alla ponnysar i hela stallet. Och det gjorde han , han tycker vääldigt mycke om alla hästar typ specielt Dante , Prins ? Han e konstig den lillkillen.





  Wester-ridningen.

 Mystiska Mila.

 heh , mitt fika :)

 Detta borde man säga till Emil som inte kan hålla sin mun stängd. :)
 


Hejdå!


// Sara B ♥


Måste få skriva dethär , förlåt!♥

Utav dig hade jag bara varit luft.. Med dig blir jag jord , vatten , eld och en person som verkligen finns. Jag kan inte glömma första dagen du kom till sorf. Det var som en stöt , jag visste att du skulle bli min favorit. Du har gjort mycket för mig. Du har gjort mig glad , du har fyllt mig med kärlek och det är du som säger mitt hjärta. Utan dig hade mitt hjärta varit en sten. En sten som trycks ner och ner och ner , bara längre ner varje dag. Jag älskar dig Rubikon , jag vet att du kan vara hur sur som helst , försöka sparka en när man går ut men jag ger inte upp.. Jag kommer kämpa till toppen och om du inte skulle varit där hade jag inte lärt mig 'hantera' budponnysar. Jag hade inte kunnat göra exakt samma saker som jag kan idag. Du har förändrat mitt liv. Det är nästan bara jag som gillar dig på hela ridskolan , men det är bara bra för då får vi hur mycket tid för oss själva , kommer närmare varandra , pussas och allt.. Jag älskar dig , NU OCH FÖRALLTID!♥


Den dagen du blir tillsalu blir den bästa , då har jag dig , som egen..


Känner det själv!

Ja jag känner det själv. Att Zello och jag kommer varandra mycket närmre för varje gång jag träffar han. Han litar på mig mer, jag gör mer med han. Jag känner att jag blir possitiv varge gång jag ser dig. När jag mår skit så är det du som finns där för mig. Det är du som stöttar mig i allt jag gör. Du finns alltid där. Även om jag har sakt eller gjort något så är det du som finns där. Du skulle alldrig ljuga för mig! Du skulle alldrig svika mig. Hoppas att detta kommer hålla för dig. Vet att du inte gillar att stå på sorf. Men tillsammans kan vi klara av det hära. Vi går igenom det tillsammans. Det du gör gör jag. Det du känner känner jag. När du är arg är jag arg när du är ledsen är jag ledsen & när du är glad är jag super glad. Säger det vi är inte två vi är en! Vi är det bästa från båda världarna men allra bäst är vi tillsammans. Jag kommer alltid vara där för dig även om du biter mig eller sparkar mig. Hoppas att du alltid kommer att vara kvar hos mig för i gentligen är du min alldra bästa vän. Och du kommer alltid att vara!
Komihåg alla människor kan ljuga men hästar gör inte!!!!!!!<3
// Sandra!


Hissar denhär! :)



Hissar dethär tecket! Grymt fint är det! :) SKulle lätt kunna köpa det här till Bull eller Rubikon! :)

// Millaaa! :)

Hemkommen från stallet!

Eller ja , kom hem för en halvtimme sen men såhär var min dag i stallet: Cyklade dit med Sara och Nathalie klockan nio imorse. Åkte dit , vi mockade och sopade stallgången. Sen smörjde jag Rubikons träns. Sen gick vi upp på cafeterian och snackade en lång stund. Sen så kollade vi på vestenrindingen. Dom var jätte duktiga , men jag tycker att det är sjukt tråkigt att kolla på.. Men sen var vi i stallet , ryktade , fotade och hade en massa roligt!

Tack för en rolig dag Sara , Sandra och Nathalie! :)


2012 blir det bästa året för oss! Har faktist kommit mycket närmare honom nu! Älskar deeej!

// Millaaa! ;D

tidsinställt

Hejsan alla. Nu sitter troligen Sara jag , Milla och natta och kollar på västen ridning. Ja detta tror jag är kul vet inte nu när jag skriver så. Mer bloggning sen bye bye

 // Sandra

mobil...

Bloggning vart det idag. För jag sitter i stallet och ja jag väntar på natta , Milla och Sara. Vi ska ha gör kul!!!! Men men vi ska säker va med våra favvo ponnisar. Och kanske smörja och så. Men men jag vill bara säga att jag bloggar u kväll samt att jag vart dissad av stallkatten. Haha han bara stack!! Men det var allt från denna mobil bloggning

 // Sandra

Drar till stallet nu!

Drar till stallet nu med Nathalie , Milla och Sandra!


Hejdå! :)

// Sara ♥

Bloggar JAG läser! :)

Ponnyybrudarna! Drivs av två tjejer , Pelin och Pernilla! Super bra blogg! Följer den dagligen.

Brudarnaistallet! Drivs av tre tjejer. Madicken , Kajsa och Isabel. Läser ibland. Tyvärr inte dagligen. Inte den bästa uppdateringen , bara en som bloggar i den.

Superponnyriders - min favoritblogg! :) Drivs av tre tjejer , frida , nathalie och Märta. Bra uppdatering och läser dagligen , min favorit häst blogg! :)

Stallkompisaar! drivs av två tjejer , amanda och Johanna. Ganska bra uppdatering. Följer inte dagligen tyvärr , läser när jag har tråkigt! :)

Sen läser jag en massa mer men jag orkar inte skriva alla! Hejdå! ♥

// Millaaa! :)


Lovade er!

Att blogga så här kommer det! Idag var jag somsagt i Stockholm. Köpte inga häst grejer så det var inget mer om de.. Men imorgon ska jag till stallet. Kameran följer med tror jag och då kommer det bilder på mig och Bullis , mig och Rubikon osvosv.. Men bilder kommer då så chicka in lite senare imorgon! Och vi hade rekord med läsare idag. Hihi , tack så mycket finaste bloggläsare! Vi höres!♥


Fin pollee! ♥

// Millaaa! :)

Vad vill ni ha mer utav?

 Videosar i när vi rider / bara en stallvideo?
Mer failbilder?
Mer hiss & Diss eller åsiktsinlägg?
Mer uppdatering?

Och om ni hittar på något annat så är det bara att kommentera och skriva vad det är! Vi gör allt för er!

// Millaaa! :)


Hittade ett..

Super gulligt schabrak som jag lungt skulle kunna köpa! Har kollat in priset och tycker att det är prisvärt! Men varken Bull eller Rubikon inte passa i det jätte , jätte bra. Så jag vet inte.. Kan ju köpa det som när jag t.ex rider Dante , han är ju super söt i lila. Men jag vet inte , vad tycker ni? :)



Super sött! Tycker inte ni?! :)

// Millaaa! :)


Dagens fråga!

Eller kvällens fråga , igen hehe! Men hur många gånger rider ni i veckan? Själv rider jag på Sorf en gång i veckan. Ibland rider jag hos kompisar så det kan bli mer. Så det skiftar lite mellan veckorna på mig. Och ibland rider jag ju om så det kan bli mer ändå. Men hur många gånger rider ni i veckan? :)



// Millaaa! :)


Stallet idag!

Hejsan svejsan alla söta.
I dag var jag i stallet med isabel.
Vi åkte på morgonen tillstallet vid lite tidigare än 8.
Och då gick vi och hälsade på våra favvo ponnisar.
Efter det så gick vi iväg och smörjde.
Jag smörjde sadel det gjorde issa med.
Efter det så fick vi för oss att linda alla grimskaft och fixa bland borstarna.
Det gick på kanske en halvtimme.
COch efter det så gick vi upp till kafeterian.
Och där satt vi typ en timme och bara prata om våra favvo ponnisarna.
Men men sedan gick vi ner i stallet och då var dom ute.
Så vi gick upp igen.
Då kom lill Emil som vill kallar han efter som det finns en till.
JAJA, till sisst va det så att vi va med han hela dagen.
Men men efter det så frågade jag om vi fick hjälpa till att ta in.
Ja det fick vi gjärna men det skulle dom gra vid halv 1.
MEn då var vi i stallet och höll på lite granna.
Ja sedan på slutet så vart det att hålla på att te.x hjälpa frida med millie.
OCh sedan så vart det att åka hem.
Så det här är det för mig blir mer bloggning i morg
// Sandra:D

Ååh !

 Sååå fina !:)




// Sara B ♥


Detta ser man inte varje dag!













SVERIGE Åtta lösa ponnyer mötte personalen på Ulricehamnsbygdens ridklubb när de kom till jobbet i måndags morse. De hade slitit sig från sina spiltor.

Jenny Johansson, som jobbar på ridskolan, misstänker att någon smällt smällare vid Ubbarp.
- Att en häst kan komma lös kan ju hända men det här var något helt annat. De måste blivit väldigt skrämda av något och jag ser det som rena turen att ingen häst skadade sig allvarligt, säger Jenny Johansson till Ulricehamns Tidning.

Enligt flera personer har det varit fyrverkerier och smällare i området kring ridskolan även på nyårsdagen.
– Vi misstänker att någon har varit och skjutit i närheten av ridhuset och att det är det som skrämt hästarna. Frågan är ju aktuell och om det nu är någon som haft fyrverkerier i området så kan det ju vara bra att veta vilka konsekvenser det kan få, säger Jenny Johansson till tidningen.

 


BILDERNA OVAN HAR INGET MED ULRICEHAMNSBYGDENS RIDSKOLA ATT GÖRA! TOG BARA NÅGRA BILDER IFÅN GOOGLE.

 

// Sara B ♥

Önskar mig 2012 till Mig och Spot.

            Vet inte vilken färg på grimman ?:(



 Förutom kavajen.     Vilket nosludd?
                                                                                           
 Nosludd.   Så vilket av Nosludden tycker ni?




Hejdå!


// Sara B ♥
                                                                                            

Flum bilder :)

 Hihi ..


 Bella tyckte inte om att bli sadlad .. ?


 Bobban .. detta kanske inte va en flum bild men .. ? Fotad utav Milla Landin!

 

 Trött killen ?:) Fotad utav Milla Landin!

 

 Fina tänder .. :) Fotad utav Milla Landin!

 Heh , Man kan inte motså att skratta åt millas bästa min :)



Hejdå!


// Sara B ♥

Dagen i stallet med Emil , Isabel och Sandra.

Hejhej , idag var jag istallet med Emil , Isabel o Sandra. Först mötte jag dom i hagen o hälsade på hästarna sen gick vi in i stallet , sen upp till caféterian och åt något . Sen gick vi ner igen och haha hade väldigt kul i stallet , Sedan när klockan var halv ett - ett dså tog vi in hästarna. Jag tog in Ayla , Carbonia och Bull och Pheonix.  Sedan så väntade vi tills våra ponnysar hade ätit klart , Men stackars Zello fick inge hö så sandra ryktade nog honom direkt tror jag . Sen väntade jag tills Spot hade ätit klart så det tog flera minuter men jaja , sedan ryktade jag honom men han var redan ryktad så .. Jag gick och hjälpte lite med Akter eller jag hjälpte inte utan jag stod o glodde. Hah , sen så ryktade Emil prins , sen så mockade jag lite granna sen ryktade jag Millie för hon var skitig på rumpan heh , så jag tog varmt vatten och en svamp o en handduk. Så det gick bort lite iaf sen efter det så vi upp igen så jag väntade på pappa att han skulle komma med lite lunch , Eller typ ja de . Så efter jag hade ätit så gick vi ned och där mötte vi Frida så vi snackade en hel del , sen åkte Isabel hem :( Så det blev jag och sandra o frida kvar och vi hade såå himla kul med Angelica och Stina ! HAHAH vi fick ju hjärtstopp allihopa för dom var så roliga ! :d Haha så det var vääldigt kul , sen gick vi ner till Millie för Frida skulle ha henne så det gjorde vi sen gick jag o sandra upp och satt oss och kollade vi på Nathalie och Frida. Sen efter typ 2 minuter så skulle Sandra hem så det blev bara jag kvar men sen efter allt var slut så gick jag ner till båda två . Sen bestämmde jag och Natha att vi skulle cykla tillsammans till sorf för att kolla på Western ridning eller något hah , sen ska jag möta någon där också. Så det ska jag göra iaf.


Men jag hoppas iaf Milla och Sandra kommer iaf blogga idag eller imorgon eftersom Milla kommer hem sent .

Så vi får se!




Hejdå!

// Sara B ♥

 Millie :)

Kommer tillbaks..

klockan nio , mycket bloggning då , chicka in och kommentera! Hejdå! :)


Tidsinställt!



Själv tycker jag att den blåa är snyggast! Hihihi , jag har köpt en sån till Bull och ett matchande grimskaft till. Tycker att han blev super söt i den! Tycker inte att någon utav dem andra var speciellt fina. Den 'gråa' Kanske var lite finare än dem andra två. Men vad tycker ni?

// Millaaa

Bloggar...

Från mobilen nu! Aka , nu sitter jag på tåget påväg till Stockholm. Ska till stallet imorgon tror jag. Har inte riktigt bestämt mig än. Men om jag ska dit hoppas jag inte på att få åka dit själv. Kommer rykta bästa Bullis isåfall. Mocka , smörja och hjälpa nybörjare om dom vill ha hjälp eller om dom behöver. Men jag bloggar super mycket när jag kommer hem , hejdå finaste läsare!                                                                                                                                           // Millaaa! :)

Ska till stockholm idag!

Idag ska jag till stockholm! Ska gå till tåget och 10/20 minuter och då ska jag köpa häst saker där tror jag om jag hittar något fint. Så det blir inte den bästa uppdateringen från min sida idag! Kommer komma hem klockan nio och då bloggar jag mycket. Men vi hörs senare. Hoppas Sara och Sandra bloggar super mycket nu! Hejdå :)

// Millaaa! :)


Dagens fråga! :)

Eller nattens fråga , hehe! Men dagens fråga är - hur ofta smörjer ni era favorithästars/era egna ponnysars eller hästars sadel och träns! Jag gör det en eller två gånger i veckan. Tycker att det är viktigt att smörja annars blir det jätte tort och obehagligt för hästen. Själv skulle jag inte tyckt att det var jätte roligt att gå med ett jätte tort träns på mig. Haha , men vad tycker ni? :) // Millaaa! :)


REKORD!

Med läsare idag! Jag är super glad just nu! Vi har haft super många läsare idag och kommentarerna har också varit uppe på topp! :) Jag vill tacka alla ännu en gång för att ni läser och komenterar våran blogg! Har tackar er jätte mycket men jag kan bara inte sluta! Vad kan jag göra för er som ett tack? ;) // Millaaa! :D

Blir stallet imorgon !

Hejhej , det blir stallet imorgon med Bästa !  Och ni ska få se bilderna från idag med mig och Spot men det blev inga bra bilder ..







 Han var surig idag :(



 Glaad :)





Kanske inte..

blir den bästa uppdateringen. Det är bråk runt om kring nu och då menar jag ett väldigt stort bråk. Det är bråk i bloggen , vill att en ska hoppa ur eftersom att den aldrig bloggar och det säger den själv så jag vet inte hur det blir! Jag hör av mig senare! Sara är ju så duktig på att blogga , hihihi♥
Men vi hörs senare! Hejdå! :)

// Millaaa! ;)


Hiss eller diss!


 Dom här byxornna hissar jag myycket. För det är kingsland byxor men inte för de , utan jag tycker det är en fin färg och så tycker jag om märket.







Dom här ridbyxorna? dissar jag mycket. För jag hatar rosa som ridbyxor och så gillar jag inte det är med glittret eller vad det är hah. Så dom här ridbyxorna var fula  enligt mig.




Vad tycker ni ?




// Sara B ♥

Kommentaren!

Inget specillet..

Svar på kommentar!

inget specielt

Jennifer följer med!

Till stallet idag! Sen ska hon sova här så det blir hur mycket bloggning som helst! Kommer ta med mig kameran och lägga in bilder. Sara ska ju till tandläkaren klockan fyra så hon hiner inte fota mig tyvärr. Men mamma kanske kommer göra det annars kommer det en massa bilder på mig och Bullis osv! Men ha det bra bästa , bästa läsare som finns! ♥



Haha , dålig mobilbild på mig , är oseriööös så ni vet ;)

// Millaaa! :D

Hästbloggar vi läser !

http://stallkompisarna.blogg.se

http://superponyriders.blogg.se

http://ponyytjejerna.blogg.se - HAHAH :)

http://ponnymuppaar.blogg.se/









Det var dom :)



// Millaaa & Sara B ♥

Hiss eller diss!

 Det här täcket Hissar jag. För den har fin färg och jag älskar mönstret.




Det här täcket dissar jag totalt. För den har väldigt fult mönstret och så skulle jag nog aldrig ha den på min häst.


Vad tycker ni?




Hejdå!



// Sara B ♥

Stallet idag!

Idaf ska jag till stallet och rida. Sara följer med! Men idag ska jag somasgt rida Ayla. Gillar inte den ponnyn super mycket så det kommer inte bli den bästa ridlektionen.  Och kameran följer med såklart. Så det kommer en massa bilder osv.. Ska fråga om mamma kan fota mig när jag rider , hah! Ingen annan som kan göra det. Jag hade en tjej som skulle göra det men det blev ändrade planer som vanligt.. Aja , ska bli tråkigt sen när jag får vara ensam i stallet och fixa Ayla. Är typ 'rädd' för henne men det ska nog gå bra hoppas jag. Men vi hörs senare , bloggar en massa när jag kommer hem. Men vi hörs och syns! Hejdå finaste läsare..♥

 // Millaaaa! :)


Blir stallet idag med Milla!

Hejhej ! Idag blir det stall med Milla idag då. Hon ska rida Ayla men jag kommer inte filma då eftersom jag ska till tandläkaren klockan 16:00. Så det blir ingen film idag , Men när milla kommer hem så kommer hon blogga jätte mycket så vi får upp statistiken . Och så kommer vi inte bara blogga om Hiss eller diss eller något sånt där då. Men det här var det jag ville säga !









Hejdå!



// Sara B ♥


  Här står jag i solen och dricker Cola ... :)

Dagens fråga!

Vad gör ni i stallet när ni inte rider? Vi brukar rykta , Mocka , smörja , hjälpa till osv.






Vad brukar ni göra?




// Millaaa & Sara B ♥

FRÅGESTUND!




// Ponyytjejerna!


Kommer blogga..

En massa ikväll! Ska äta nu och sen ska jag åka hem till Sara så då ska vi blogga super mycket! Så titta senare så kommer det en massa! Hejdå finaste läsare! :) ♥

// Millaaa! :)

Ska rida imorgon!

Imorgon ska jag rida igen! Ska bli super roligt att komma tillbaks till stallet igen. Det brukar ju vara så att man får rida den man red på avslutningen men jag red Bobby och han stpr ju inte kvar så jag har ingen aning om vem jag kommer få rida :/ Igentligen skulle jag ridit Ayla men jag bytte till Bobby så jag tror det blir att rida Ayla imorgon. Gillar inte den ponnyn så jätte mycket så det är inget jag ser fram imot jätte mycket men det ska nog gå bra! Har det också lite svårt just nu för vänner går hit och dit , aja vi hörs! :)


Fotad av mig , fråga eller skriv att det är jag som fotat den om ni vill ha den ;)

// Millaaaa! ;)

Dagens fråga!

Brukar ni tvätta svansarna på era hästar? :) Jag brukar göra det på Bull. Men vatten och såntdära. Men brukar ni göra det med era hästar/ponnysar/favorithästar? :) Kommentera! :)

// Millaaa! :)

Dagens ridpass. (skötar ridning)

Hejhej , Idag har jag ridit på skötar ridningen jag fick Bella . Vi fick välja häst så jag tog Bella och det ångrar jag inte. Men vi fick rida självständigt på volterna och lite sånt där , Sen fick vi göra slalom och arbeta på det som vi behöver träna på . Jag tränade på volterna och stå i lätt sits. Så det var kul men sen iaf den framför galopperar då galopperar Bella men annars gör hon inte de. Så de va lite konstigt faktiskt Jeanette sa att jag hade bra fart på henne och hon sa att det inte va så ovant att se. Så det var kul o höra sen fick vi gå ner till stallet och rykta så där , smörja borta stallgången och mocka . Sen samlade vi uppe vid cafeterian sen var det slut. Kan säga alla som red , Isabel , Pelin , Frida , Märta och Jag :)






Det var allt jag skulle säga .


Hejdå!


// Sara B ♥

Vill ni att vi ska ha en tävling?

Skulle ni vilja att vi skulle ha några tävlingar om ett litet tag? Isåfall , vad skulle ni vilja tävla om? Ridhandskar , schabrak , ridstrumpor eller något liknande. Men kommentera om ni vill att vi ska ha en tävling och vad ni vill tävla om! Ha det bra! :)




// Millaaa! :)


Bloggar super mycket!

Imorgon också! Bloggat kanske sex inlägg nu så just nu orkar jag inte blogga mer! Men ni får se mycket mer inlägg ifrån mig imorgon. Jag och Sara kommer blogga på super! Men vi hörs och syns idag , fast senare , haha. Klockan är över tolv så.. :) Men vi hörs senare , hejdå! :)

Och jag anslöja att om vi får över 70 läsare idag så kommer det en tävling. Och minst trehundra sidvisningar:) Lycka till!

// Millaaa! :)

Tack för alla kommentarer!

Vi vill tacka alla som har kommenterat! Kommentarerna har varit på topp den hör veckan! Fortsätt så så bloggar vi super mycket! Tack och hej! ;)



// Ponyytjejerna! :)

Om ni måste välja en..

ponny! Vilken är eran favorit ponny om ni bara får välja en och ni måste välja någon! :) Skriv gärna också vem ni tycker sämst om och varför osv.. :) Kommentera! :)


Rubikon?                             Bull?                    Spot?                     Millie?                        Zello?

// Millaaa! :)

Jag vet inte hur jag ska göra med..

er två , jag vill fortsätta träffa er , men jag vet inte om jag kan.. Det här kommer bli det svåraste jag gjort..




Jag älskar er två , mest i hela världen men jag vet inte om det fortsätter , hur det blir. Hoppas att jag kan åka till er ibland isåfall iallafall , kommer aldrig kunna motstå er i flera år!

// Millaaa!

Svar på kommentar! :)

maya om Svar på kommentar!:
Hejhej! Detta är till milla som jag skulle vilja ställa en fråga om rubikon.

Hur e han i spiltan?

Hejhej! I spiltan , han är väl ganska snäll tycker jag. Men han är väldigt tjurig men det är inte för att han står i spiltan det är för att han står på ridskolan. Han har tröttnat redan. Men han kan sparkas när man går ut , så det är lite att se upp för , heh ;) Men han är världens snällaste! :) Tack för din fråga och hoppas du fick ett bra svar!
Hejdå! :)
// Millaaaa! :)

Så ska det se ut! :)

icon

Vad tycker ni om?

1 ny kommentar

icon

Åsiktsinlägg - Sporrar!

3 nya kommentarer

icon

Hiss eller diss!

1 ny kommentar

icon

Dagens fråga!

2 nya kommentarer

icon

Svar på kommentar!

1 ny kommentar

icon

Hiss & Diss!

1 ny kommentar

icon

Dagens fråga!

1 ny kommentar


// Millaaa! :)

Vad tycker ni om?

Vad tycker ni om för ras på en häst? Jag tycker väldigt mycket om färgen skäck och bruna hästar.

Vilken är eran favorit?

// Sara B ♥

Hiss eller diss!



 Dom här benskydden hissar jag nog. För dom är så söta och dessutom så är det ludd i dom så inte hästarna fryser om benen.





 Dom här benskydden dissar jag totalt. För dom var väldigt fula
och så är det typ hård plast så det kanske inte hästen gillar.




Vad tycker ni?


Hejdå!


// Sara B ♥

Dagens fråga!

Hur brukar era hästar vara att rida? Själv har jag ingen egen häst men dom som jag rider på sorf är helt underbara.


Hur är era hästar/ponnysar/sköthästar vara att rida?

Hejdå!

// Sara B ♥


Svar på kommentar!

elvira om Åsiktsinlägg - Sporrar!:
Vad gör ni med era ponnysar?




Svar : Vi brukar rykta dom noga ge dom lite godis och mysa med dom . Allt man kan göra med dom gör vi.



Tack för din fråga & hoppas du fick svar!



// Sara B ♥

):

 Är såå jätte ledsen just nu för alla som är skötare ska få rida imorgon och jag är den enda som inte har anmält mig! Hade inte ens en aning att det skulle ens vara en skötar-ridning! Så nu är jag ledsen men vi får se imorgon ifall det blir någon skötar ridning eller inte. ):

Hejdå!

//Sara B ♥

Svar på kommentar!



jessica om Hiss & Diss!:
Kan inte ni lägga ut videosar på när ni är i stallet och kanske när ni rider lite mera?



Svar : Det är såklart vi kan de! Men då måste vi ha en som filmar för alla av oss tre brukar vara i stallet på söndagar men jag tror inte nån på onsdagar men visst kan man alltid fixa det! Vi ska nog filma Milla på onsdagen så hon lägger ut filmen.

Tack för frågan & hoppas du fick ett bra svar !



// Sara B ♥

Åsiktsinlägg - Sporrar!



Tycker BARA att det är dem som kan hantera dem som ska andvända dom. Man kan ju använda dom för att få hästen att lugna ner sig istället för att driva på med dem. Själv använder jag inte sporrar. Men jag ska börja. Och om jag inte kan hantera dem så får väll någon säga till så tar jag av mig dom. Men alltså jag tycker inte att en nybörjare ska sitta och banka & banka & banka i hästens mage. För sporrar är inte till för att göra illa hästen! Men vad tycker ni? :)

// Millaaa! :)

Det kommer bli såhär på bloggen.

Eftersom ingen av oss tre har varit i stallet på länge så kommer vi att blogga om , Dagens fråga vad är erat värsta minne och bästa minne. För annars blir det väldigt tråkigt , Bara så ni vet hur det går till nu då i bloggen!

Hejdå!


// Sara B ♥




Det bästa minnet.

Det bästa minnet i stallet är när jag skulle gå in till Mac Spot och han gnäggade åt mig lite
och sen att han var så snäll men det är han alltid. Sen när jag gick och hämtade någon sak (spelar ingen roll vilken) så gnäggade han hela tiden och kollade på mig :).

Så det var de bästa minnet .







Vad är erat bästa minne?


// Sara B ♥


RSS 2.0